«Η πρόταση του Ηρακλή με κάλυψε πλήρως»

Είπε το δικό του “oui”, είπε το δικό του «ναι» στον Ηρακλή και δεν είπε “oui” στις ομάδες από τη Γαλλία που τον ήθελαν. Ο …

Ηρακλής


Είπε το δικό του “oui”, είπε το δικό του «ναι» στον Ηρακλή και δεν είπε “oui” στις ομάδες από τη Γαλλία που τον ήθελαν. Ο Καρίμ Σολτάνι που έρχεται τη Δευτέρα, 26/7, στη Θεσσαλονίκη έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.lebuteur.com και σε αυτή είπε ξεκάθαρα ότι η πρόταση του Ηρακλή ήταν αυτή που τον κάλυψε περισσότερο. Συνάμα, μέτρησε πάρα πολύ η επίσκεψη που έκανε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στη Μίκρα και στο Καυτανζόγλειο.


Να σημειώσουμε, κάτι που είχε γραφτεί και τις προηγούμενες μέρες ότι ο 26χρονος Γαλλοαλγερινός επιθετικός είχε προτάσεις από τη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα από την Μπρεστ και τη Λανς (ομάδες της Α’ κατηγορίας) και τη Ναντ, ομάδα της Β’. Στις δηλώσεις του, το νέο απόκτημα του Ηρακλή, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «όπως περίμενα, μετά από αρκετές μέρες διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της ομάδας, συμφώνησα για ένα χρόνο. Επισκέφτηκα και τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Η ομάδα έχει ένα μεγάλο στάδιο χωρητικότητας 30.000 θέσεων».


Ο Σολτάνι ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον από τη Γαλλία. Στην απάντησή του, λέει μεταξύ άλλων, τα εξής: «Τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη αρχίζουν, όπως ξέρετε, σύντομα, οπότε δεν μπορούσα να περιμένω αιωνίως για να καταλήξουν κάποιες επαφές που είχα, πόσο μάλλον που η πρόταση του Ηρακλή ήταν αρκετά καλή και στο οικονομικό και στο αθλητικό κομμάτι».


Η προοπτική της κλήσης του στην εθνική ομάδα, του δίνει ένα επιπλέον και ισχυρό κίνητρο για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν. Προσφάτως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αλγερίας, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών για το φιλικό παιχνίδι (στις 11/8) με την Γκαμπόν και ο Σολτάνι δεν είναι. Αυτό τον έχει πεισμώσει.


«Είναι ξεκάθαρο. Θα κάνω τα πάντα για να προσαρμοστώ όσο γίνεται πιο σύντομα στη νέα μου ομάδα και να διεκδικήσω μια θέση στην εθνική». Προς το τέλος της συνέντευξης γίνεται αναφορά στο ότι θα συναντήσει στην Ελλάδα, τον Τζιμπούρ και τον Μεριέμ (σ.σ. αυτός βεβαίως έχει λύσει τη συνεργασία του με τον Αρη) και ο Σολτάνι, απαντά ότι… «είμαι ανυπόμονος».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ  


http://www.lebuteur.com/en/actualites/soltani-maintenant-mon-objectif-cest-lequipe-nationale


Ο Καρίμ Σολτάνι ακόμη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Metrosport» είπε μεταξύ άλλων, ότι… «ήρθα στον Ηρακλή για τον κόσμο του. Είδα ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δίψα και πολύ μεγάλη αγάπη» υπογράμμισε ο Σολτάνι που πρόσθεσε: «Βλέπω πάντα ψηλά και θεωρώ ότι ο Ηρακλής καλύπτει τις φιλοδοξίες μου»

Σχετικά Άρθρα

Back to Top