Σουλεϊμάν Σταρόβα: Μέλι για Αλετσένβου

Ενας από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά τον Αμπραχαμ Αλετσένβου είναι ο προπονητής του στην KF Τίρανα, ο Σουλεϊμάν Σταρόβα. Ο 24χρονος Νιγηριανός συνεργάστηκε μαζί …

Ηρακλής


Ενας από αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά τον Αμπραχαμ Αλετσένβου είναι ο προπονητής του στην KF Τίρανα, ο Σουλεϊμάν Σταρόβα. Ο 24χρονος Νιγηριανός συνεργάστηκε μαζί του στην ομάδα της Αλβανίας και ο Σταρόβα γνωρίζει πολύ καλά τα τεχνικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά ενός από τα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.


Η “BLUEARENA” επικοινώνησε μαζί του και μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι… «είναι πολύ γρήγορος παίκτης και έχει την ικανότητα να μαρκάρει καλά. Και μπορεί να μαρκάρει εξίσου σωστά και στην άμυνα και στην επίθεση όταν προωθείται. Μπορεί να παίξει καλά σε μια αμυντική τετράδα και η θέση που του πάει είναι από την αριστερή πλευρά. Δεν νομίζω ότι μπορεί να παίξει εξίσου καλά και στα δεξιά και αυτό γιατί συνηθίζει να παίζει με το αριστερό του πόδι. Με το δεξί δεν είναι εξίσου καλός. Επίσης, μπορεί να φαίνεται κοντός αλλά είναι καλός και στο ψηλό παιχνίδι και είναι μαχητικός και εκεί. Δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτη με τα χαρακτηριστικά του».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top