“Νιώθω σαφώς καλύτερα”

Ο Καρλίνιος, η πρόταση του Εντερσον Φοφόνκα στον Ηρακλή είναι αποφασισμένος για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ο Βραζιλιάνος χαφ που κάνει πολλή δουλειά στον χώρο του …

Ηρακλής

Ο Καρλίνιος, η πρόταση του Εντερσον Φοφόνκα στον Ηρακλή είναι αποφασισμένος για ακόμη καλύτερες επιδόσεις. Ο Βραζιλιάνος χαφ που κάνει πολλή δουλειά στον χώρο του κέντρου, είναι από την αρχή πλέον της προετοιμασίας με την ομάδα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. «Φυσικά και είναι κάτι διαφορετικό. Πιστεύω ο καθένας θα έλεγε το ίδιο. Είμαι από την αρχή πλέον με την ομάδα. Νιώθω ότι έχω καλύτερη φυσική κατάσταση κι ότι έχω τη δυνατότητα να ξεδιπλωθώ καλύτερα. Τώρα, γνωρίζω καλύτερα την ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και όσους από τους συμπαίκτες μου παρέμειναν στο ρόστερ. Νιώθω σαφώς καλύτερα…».

Ο 26χρονος μέσος σε δηλώσεις του στο “Metrosport” είπε ότι είχε πρόταση από τον Πανσερραϊκό. Δεν ήξερε πάντως κάτι για φημολογούμενο ενδιαφέρον από τη Λάρισα. «Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό ισχύει. Ο Φοφόνκα ήταν άλλωστε που με πληροφόρησε για την πρόταση της ομάδας των Σερρών. Ωστόσο, αποφάσισα σε κλάσματα δευτερολέπτου να παραμείνω στον Ηρακλή. Για τη Λάρισα, ειλικρινά δεν ξέρω. Εγώ δεν μίλησα με κανέναν και δεν έχω ακούσει ότι υπήρξε ενδιαφέρον».

Είπε ακόμη ότι ποτέ δεν σκέφτηκε να κάνει προσφυγή. «Υπήρξε περίοδος που ήμουν πολύ προβληματισμένος, όσον αφορά την οικονομική καθυστέρηση, αφού υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα στην ομάδα. Όμως ποτέ δεν σκέφτηκα να κινηθώ εις βάρος της και να τη φέρω σε ακόμη δυσκολότερη θέση από ό,τι ήταν. Να την επιβαρύνω. Αποφάσισα ότι θα κάνω υπομονή και θα βάλω στην άκρη την οικονομική καθυστέρηση, σκεφτόμενος πάνω από όλα το ότι θέλω να παραμείνω κομμάτι του Ηρακλή και να βοηθήσω για ακόμη μια φορά στο στόχο της ομάδας. Πλέον σκέφτομαι πιο πολύ τη θέληση μου να αγωνιστώ, ελπίζοντας παράλληλα να παρέλθουν τα οικονομικά θέματα αλλά και όλα τα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο. Εξάλλου από την αρχή μου άρεσε το κλίμα στην ομάδα και εξακολουθεί να μου αρέσει το ίδιο. Θέλω να παραμείνω και δεν έχει αλλάξει κάτι για μένα. Μίλησα καταρχήν με τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος με καθησύχασε και μου είπε ότι όλα θα πάνε καλά. Υπάρχει μία κατανόηση, εξάλλου, από σχεδόν όλους τους παίκτες προς τη νέα διοίκηση. Φυσικά δεν μπορούσα να μη μιλήσω με τον Έντερσον (σ.σ Φοφόνκα), με τον οποίο άλλωστε η επικοινωνία μας παραμένει συχνή. Αυτός ήταν που από την αρχή με στήριξε, μου είπε να κάνω υπομονή, να παραμείνω στην ομάδα και να έχω πίστη ότι όλα θα λυθούν και θα πάνε καλύτερα στον Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top