Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση

Η επαφή του ΓΣ Ηρακλή με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Κακιούση δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, χωρίς όμως να καταλήξουν σε …

Ηρακλής

Η επαφή του ΓΣ Ηρακλή με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρη Κακιούση δεν έφερε αποτέλεσμα. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις, χωρίς όμως να καταλήξουν σε συμφωνία.
Θεωρείται πρόωρο να βγουν συμπεράσματα για τα τι μέλλει γενέσθαι στην περίπτωση του Έλληνα τεχνικού, αλλά το μόνο δεδομένο είναι πως θα υπάρχει συνέχεια. Από την πλευρά του Ερασιτέχνη, ουδείς θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για το ραντεβού της Τετάρτης. Από την πλευρά του ο Κακιούσης μιλώντας στην Bluearena, σχολίασε: «Δεν είναι η στιγμή να μιλήσω. Θα τα πούμε το προσεχές διάστημα. Μόνο αυτό θέλω να πω και θέλω να το μεταφέρετε».
Τα μέλη της πενταμελούς επιτροπής ενημερώθηκαν για τη συνάντηση χωρίς και αυτοί να κάνουν κάποιο σχόλιο. Από την πλευρά τους, είναι επιφορτισμένοι με άλλα θέματα, τη σύσταση της νέας ΚΑΕ. Και με τον χρόνο να πιέζει, θα πρέπει άπαντες να τρέξουν.
Τέλος, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σωτήρη Καραποστόλου, προς τον οποίον οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη κατέθεσαν πρόταση για τον διακανονισμό της οφειλής με τον Λαρισαίο άσο να επιφυλάσσεται να απαντήσει, αν και αυτά που άκουσε δεν τον ικανοποίησαν.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top