Μεγάλη δικαίωση του Ηρακλή στο θέμα Κονέ

“Χαστούκι” του Ηρακλή στον Παναγιώτη Κονέ. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, απέρριψε την προσφυγή του Παναγιώτη Κονέ και πλέον ο Ηρακλής έχει το …

Ηρακλής

“Χαστούκι” του Ηρακλή στον Παναγιώτη Κονέ. Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, απέρριψε την προσφυγή του Παναγιώτη Κονέ και πλέον ο Ηρακλής έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση.


“Ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος και θα χάσει την προσφυγή”, έλεγαν στον Ηρακλή και δικαιώθηκαν σε απόλυτο βαθμό. Ο Κονέ δεν έμεινε ελεύθερος, όπως ο ίδιος ζητούσε και πλέον αν θέλει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο (Μπρέσια), θα πρέπει να φέρει πρόταση στον Ηρακλή.


Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιάντση, η προσφυγή του για το ποσό των 3.000 ευρώ (…) έγινε -όπως αναμενόταν- δεκτή. Στο ποδοσφαιριστή επιδικάστηκε συνολικά ένα ποσό κοντά στις 25.000 ευρώ, τα οποία θα εισέπραττε αν παρέμενε και την επόμενη περίοδο στον Ηρακλή.


“Με αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, λύθηκε το συμβόλαιο του Δημήτρη Γιάντση με τον Ηρακλή με υπαιτιότητα της ΠΑΕ και απερρίφθη, κατά πλειοψηφία, η προσφυγή του Παναγιώτη Κονέ”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


 

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top