Σούπερ Λίγκα: Υποψήφιος πρόεδρος ο Σπανός

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος δήλωσε υπέρμαχος της εναλλαγής στην ηγεσία της Σούπερ …

Ηρακλής

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Σούπερ Λίγκας γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος δήλωσε υπέρμαχος της εναλλαγής στην ηγεσία της Σούπερ Λίγκα, των προέδρων-ιδιοκτητών των ΠΑΕ.


«Δηλώνω ότι θα διεκδικήσω τη θέση του προέδρου στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ στις επικείμενες εκλογές, συμπλέοντας με τη θέση των ομάδων που επιθυμούν για την συγκεκριμένη θέση Προέδρους- Ιδιοκτήτες ομάδων όπως προέβλεπε ο κώδικας δεοντολογίας που συστήθηκε η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Παράλληλα είμαι υπέρμαχος της θέσης των ομάδων, που υποστηρίζουν ότι στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ οι Πρόεδροι πρέπει να εναλλάσσονται κατ’ έτος μεταξύ των Προέδρων-Ιδιοκτητών των ομάδων που συμμετέχουν στη ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ. Η θέση μου είναι, πριν γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου, να συζητηθεί η συγκεκριμένη θέση των ομάδων αυτών, μεταξύ των οποίων συμμετέχω κι εγώ ως ΠΑΕ Ατρόμητος», ανέφερε ο κ. Σπανός στην γραπτή του δήλωση.

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top