“Ο Ηρακλής είναι η οικογένειά μου”

Ο Γιώργος Κυριαζής φιλοξενήθηκε σήμερα για δύο ώρες στο στούντιο του «Αθλητικού Metropolis». Ο έλληνας αμυντικός που βρίσκεται τα τελευταία 7,5 χρόνια στην Ιταλία, είχε …

Ηρακλής

Ο Γιώργος Κυριαζής φιλοξενήθηκε σήμερα για δύο ώρες στο στούντιο του «Αθλητικού Metropolis». Ο έλληνας αμυντικός που βρίσκεται τα τελευταία 7,5 χρόνια στην Ιταλία, είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει και με ακροατές. Ο Κυριαζής αναφερόμενος στην ομάδα του Ηρακλή υπογράμμισε:


«Ο Ηρακλής είναι η οικογένεια μου. Είναι η ομάδα που με ανέδειξε και αναμφίβολα δεν μπορώ ποτέ να την βγάλω από την καρδιά μου. Κατά την γνώμη μου είναι πάντοτε μεγάλη ομάδα και ντρεπόμουν που είδα να περνάει ότι περνάει το τελευταίο διάστημα. Μάλλον ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τι σημαίνει Ηρακλής και πόσο μεγάλη είναι η αξία αυτής της ομάδας». Για τους λόγους που είχε φύγει τότε από την ομάδα και ακολούθησε καριέρα στην Ιταλία είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά που έκανα αυτό το βήμα και δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση. Ακόμη και η Serie B έχει ένα πολύ καλό επίπεδο και μπορεί ο κόσμος να πιστεύει άλλα πράγματα όμως υπάρχουν και εκεί υψηλά κασέ. Τότε πάντως που έφυγα από τον Ηρακλή, είχα καταλάβει απλώς ότι δεν με θέλουν. Απλά είναι τα πράγματα. Είχε αλλάξει το διοικητικό καθεστώς και δεν με υπολόγιζαν».


Για τους λόγους για τους οποίους το καλό ρόστερ που είχε ο Ηρακλής δεν έκανε πρωταθλητισμό επισήμανε: «Είχαμε αναμφίβολα πολύ καλή ομάδα. Όμως για ένα – δύο χρόνια. Δεν έμεινε μαζί η ομάδα αυτή, να δουλέψει με έναν προπονητή και να μπορέσει να δείξει την αξία της. Δεν πρόλαβε καν η συνταγή να είναι πετυχημένη».


Για τους προπονητές που δούλεψε στον «Γηραιό» είπε: «Σε 6,5 χρόνια στην ομάδα δούλεψα με 15 προπονητές! Είναι τρομερό. Κάθε έξι μήνες σχεδόν αλλάζαμε προπονητές. Προσωπικά πιστεύω ότι οι καλύτεροι ήταν οι Παράσχος, Αναστασιάδης και Γίνγκμπλαντ».


Για την συνεργασία με τον Άγγελο Αναστασιάδη τόνισε: «Είναι άνθρωπος με ιδιομορφίες όπως λένε όμως αυτό ισχύει για όλους μας. Όλοι έχουμε τις ιδιομορφίες μας. Για τον κ. Αναστασιάδη πιστεύω ότι αν κατανοήσεις την φιλοσοφία του και αυτό που ζητάει από εσένα κάνεις… περίπατο. Σε διαφορετική περίπτωση είναι πολύ δύσκολη η συνεργασία μαζί του. Είναι γενικά των άκρων. Προσωπικά πάντως εγώ αλλά και αρκετά παιδιά είχαμε καταλάβει τι ζητάει και είχαμε εξαιρετική συνεργασία».


Για το αν έχει δεχθεί κάποια πρόταση από τον Ηρακλή τώρα ήταν κάθετος. «Όχι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο».


Όσο για το…αν συμβεί απάντησε: «Δεν μπορώ να ξέρω τώρα. Υπάρχουν αρκετά δεδομένα που θα κρίνουν την απόφαση αυτή. Πάντως ο Ηρακλής είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό για μένα. Όμως η ομάδα βλέπετε ότι τα τελευταία χρόνια είχε πολλά προβλήματα, οικονομικά και όχι μόνο. Εύχομαι οι άνθρωποι που ανέλαβαν να δώσουν και πάλι στον Ηρακλή την εικόνα που πρέπει».


Όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για τον Πέτρο Θεοδωρίδη και τον Ευάγγελο Μυτιληναίο επισήμανε: «Ο Πέτρος Θεοδωρίδης είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και είναι μπασμένος στον χώρο. Έχει μεγάλη εμπειρία, ξέρει να ελλίσεται και ξέρει γενικά τις κινήσεις που πρέπει να κάνει. Ο κ. Μυτιληναίος είχε διάθεση και όρεξη, όμως δεν είχε εμπειρία. Δεν είχε και τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του και αυτό του στοίχισε».

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Back to Top