Η παρέα του Μάξι Λόπεζ και ο Ηρακλής

Ως δεδομένο θεωρεί το φιλικό παιχνίδι με την Κατάνια, μερίδα του ιταλικού Τύπου. Η αναφορά γίνεται για την επόμενη εβδομάδα όταν και ο Ηρακλής θα …

Ηρακλής

Ως δεδομένο θεωρεί το φιλικό παιχνίδι με την Κατάνια, μερίδα του ιταλικού Τύπου. Η αναφορά γίνεται για την επόμενη εβδομάδα όταν και ο Ηρακλής θα βρίσκεται στην Ιταλία για να συνεχίσει εκεί την προετοιμασία. Εκεί θα δώσει και βάρος -μέσω των φιλικών παιχνιδιών- στο δέσιμο και στο μοντάρισμα της ομάδας.


Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως η σειρά των φιλικών αγώνων, ούτε και οι αντίπαλοι, ήδη όμως στους πιθανούς αντιπάλους βρίσκονται ιταλικές ομάδες όπως η Μπρέσια, η Σαμπντόρια, η Κιέβο και η Κατάνια.


Οι Ιταλοί πάντως το θεωρούν το παιχνίδι με την Κατάνια δεδομένο και είναι χαρακτηριστικό και το σχετικό δημοσίευμα από τη Giornale di Sicilia. Στο τέλος του κειμένου λέει χαρακτηριστικά ότι o Μάξι Λόπεζ και η παρέα του θα αναμετρηθούν την επόμενη εβδομάδα με τον Ηρακλή.


Ο Μάξι Λόπεζ, ο 26χρονος Αργεντινός (φωτό) που έχει περάσει και από την Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον στην Κατάνια και κάνει σημαντική καριέρα, μέχρι τώρα, στην ιταλική ομάδα, έχοντας κερδίσει πολύ γρήγορα μία θέση στη συμπάθεια των φίλων της Κατάνια.  


Η Κατάνια θα είναι στο Pinzolo που βρίσκεται στις ιταλικές Αλπεις, στη Βόρειο Ιταλία, στην περιφέρεια του Τρέντο και πιθανότατα εκεί θα δοθεί και αυτό το παιχνίδι, χωρίς πάντως να αναφέρεται συγκεκριμένα η ημερομηνία.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


http://www.gds.it/gds/sezioni/sport/qui-catania/articolo/gdsid/119823/

Σχετικά Άρθρα

Μητιντζής: «Ο Τομ άφησε χρέος 150.000 ευρώ στο Καυτανζόγλειο»

Ποδόσφαιρο

Back to Top