Συνάντηση ΓΣ-Κακιούση

Ο κύκλος των επαφών που έχει αναλάβει ο ΓΣ Ηρακλής, αρχίζει από αύριο με τη συνάντηση που θα έχει με τον προπονητή της μπασκετικής ομάδας, …

Ηρακλής

Ο κύκλος των επαφών που έχει αναλάβει ο ΓΣ Ηρακλής, αρχίζει από αύριο με τη συνάντηση που θα έχει με τον προπονητή της μπασκετικής ομάδας, Λευτέρη Κακιούση. Σε αυτή αναμένεται να συζητηθεί το θέμα της οφειλής που υπάρχει προς τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε σφραγίσει και επιταγή.
Ωστόσο, το ραντεβού αυτό αναμένεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο λόγος είναι οι δηλώσεις του Κακιούση με τις οποίες εξέφραζε τη δυσαρέσκειά του για ένα προηγούμενο ραντεβού με τον Ερασιτέχνη. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή και όπως και στην περίπτωση της πενταμελούς επιτροπής, το θέμα θα έχει αίσιο τέλος.
Όσον αφορά το ζήτημα της σύστασης της νέα ΚΑΕ, τα μέλη του ΤΑΚ έχουν συνεχείς επαφές με πολλούς παράγοντες και μέλη του Ηρακλή, θέλοντας να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τα χρονικά περιθώρια όμως, στενεύουν, καθώς με νεότερη ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ, η νέα εταιρεία θα πρέπει να είναι έτοιμη μέχρι τα μέσα Αυγούστου, κάτι που αλλάζει τα δεδομένα και αναγκάζει τους κυανόλευκους να τρέξουν ακόμη περισσότερο.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top