Στον Κορινό (21/07) με Δόξα Κατωκοπιάς

Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται στην Πορταριά για τους “κυανόλευκους”, καθώς σήμερα (20/07) το πρωί το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και ασκήσεις γυμναστηρίου, ενώ για χαλάρωμα οι …

Ηρακλής

Οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται στην Πορταριά για τους “κυανόλευκους”, καθώς σήμερα (20/07) το πρωί το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και ασκήσεις γυμναστηρίου, ενώ για χαλάρωμα οι πόδοσφαιριστές έπαιξαν μπάσκετ. Το απόγευμα το προπονησιακό “μενού” περιλαμβάνει τακτική και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Τάσος Κατσαμπής ξεπερνά τις ενοχλήσεις στο γόνατο και ήδη συμμετείχε σε όλη την ένταση της πρωινής προπόνησης.

Ο Στέλιος Ηλιάδης, συνοδευόμενος από τον γενικό αρχηγό, Γρηγόρη Φανάρα και τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Πέτρο Γκαζά, μετέβη σε ιατρικό κέντρο του Βόλου για διεξοδικότερη εξέταση της τραυματισμένης ποδοκνημικής του. Επιβεβαιώθηκε το διάστρεμμα και συνεχίζει με ελαφρύτερο πρόγραμμα και ειδική θεραπεία. 

Στον Κορινό με την Δόξα Κατωκοπιάς

Αύριο, Τετάρτη 21/07, είναι η τελευταία μέρα της “κυανόλευκης” αποστολής στην Πορταριά. Το απόγευμα, στην επιστροφή της, η ομάδα θα μεταβεί στον Κορινό, όπου θα αντιμετωπίσει την κυπριακή Δόξα Κατωκοπιάς, ομάδα πρώτης κατηγορίας, η οποία προετοιμάζεται σε αθλητικό κέντρο της Πιερίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 18:00 και αποτελεί το πιο αξιόπιστο αγωνιστικό τεστ από τότε, που άρχισε η προετοιμασία του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Ο μεγάλος σολίστ του μπουζουκιού, Δ. Χιονιάς, αφιερώνει “πενιές” στον Βάσια!

Ποδόσφαιρο

Μυροφορίδης: “Ο Ηρακλής βίωσε όλη την αλητεία του ελληνικού ποδοσφαίρου!”

Ποδόσφαιρο

Πώς έχουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στο θέμα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Back to Top