Πρόταθηκε, αλλά δεν ενδιαφέρει ο Τζόε Μπιζέρα

Ο Τζόε Μπιζέρα ήταν μεταξύ των δεκάδων προτάσεων που έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες στη Μίκρα. Ο 30χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός που τον Ιανουάριο αποχώρησε …

Ηρακλής

Ο Τζόε Μπιζέρα ήταν μεταξύ των δεκάδων προτάσεων που έχουν φτάσει τις τελευταίες ημέρες στη Μίκρα. Ο 30χρονος Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός που τον Ιανουάριο αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε να «πιάσει» ούτε στην Αλμπαθέτε, ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος.


Η περίπτωσή του συζητήθηκε στη Μίκρα, μίας και πρόκειται για ένα γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας, με αρκετά καλό βιογραφικό (23 φορές διεθνής, παρουσία στην Κάλιαρι κτλ), αλλά πάρθηκε η απόφαση να μην ασχοληθεί ο Ηρακλής μαζί του.


Προφανώς, η πτωτική πορεία των τελευταίων ετών και τα λίγα παιχνίδια που έκανε από το 2005 και έπειτα (μόλις 66 συνολικά), συνετέλεσαν στο να μην ανάψει ο Μπουμπένκο το πράσινο φως για την έναρξη των διαπραγματεύσεων. Θυμίζουμε ότι ο Μπιζέρα συζητήθηκε έντονα και τον Ιανουάριο στον Ηρακλή, αλλά και τότε δεν προχώρησαν οι επαφές.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top