Μπιζάρι ή “έκπληξη”

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Κάσπερ Άνκεργκρεν, από τη στιγμή που ο Δανός πορτιέρο δεν απάντησε στην κυανόλευκη πρόταση εντός του χρονικού …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Κάσπερ Άνκεργκρεν, από τη στιγμή που ο Δανός πορτιέρο δεν απάντησε στην κυανόλευκη πρόταση εντός του χρονικού ορίου που είχε τεθεί. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται σε δύο άλλες περιπτώσεις, πάντα από το εξωτερικό.


Η μία αφορά τον Αλμπάνο Μπιζάρι, τον 33χρονο πορτιέρο της Λάτσιο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Έντι Ρέχα. Η άλλη, έχει να κάνει με τερματοφύλακα που διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό και οι άνθρωποι του Ηρακλή επιχειρούν να βρουν σημείο επαφής στον οικονομικό τομέα.


Η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη και αν δεν καρποφορήσει, τότε οι κυανόλευκοι θα στραφούν στον έμπειρο Μπιζάρι, ο οποίος έχει αγωνιστεί για ένα χρόνο (1999-2000) και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια, για έξι χρόνια στη Βαγιαδολίδ και ακολούθησε η Ταραγόνα. Μετά πήγε στην Ιταλία και έπαιξε δύο σεζόν στην Κατάνια, πριν συμφωνήσει (την προηγούμενη σεζόν) στη Λάτσιο. όπου έμεινε στη… σκιά του Μουσλέρα. 

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top