Μπιζάρι ή “έκπληξη”

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Κάσπερ Άνκεργκρεν, από τη στιγμή που ο Δανός πορτιέρο δεν απάντησε στην κυανόλευκη πρόταση εντός του χρονικού …

Ηρακλής

Ο Ηρακλής απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Κάσπερ Άνκεργκρεν, από τη στιγμή που ο Δανός πορτιέρο δεν απάντησε στην κυανόλευκη πρόταση εντός του χρονικού ορίου που είχε τεθεί. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται σε δύο άλλες περιπτώσεις, πάντα από το εξωτερικό.


Η μία αφορά τον Αλμπάνο Μπιζάρι, τον 33χρονο πορτιέρο της Λάτσιο, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της ομάδας, Έντι Ρέχα. Η άλλη, έχει να κάνει με τερματοφύλακα που διαθέτει εξαιρετικό βιογραφικό και οι άνθρωποι του Ηρακλή επιχειρούν να βρουν σημείο επαφής στον οικονομικό τομέα.


Η προσπάθεια βρίσκεται σε εξέλιξη και αν δεν καρποφορήσει, τότε οι κυανόλευκοι θα στραφούν στον έμπειρο Μπιζάρι, ο οποίος έχει αγωνιστεί για ένα χρόνο (1999-2000) και στην Ρεάλ Μαδρίτης. Στη συνέχεια, για έξι χρόνια στη Βαγιαδολίδ και ακολούθησε η Ταραγόνα. Μετά πήγε στην Ιταλία και έπαιξε δύο σεζόν στην Κατάνια, πριν συμφωνήσει (την προηγούμενη σεζόν) στη Λάτσιο. όπου έμεινε στη… σκιά του Μουσλέρα. 

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top