Κρίσιμες ώρες για Σολτάνι – Αισιοδοξία στη Μίκρα

Μεγάλη μάχη με γαλλικούς συλλόγους δίνει ο Ηρακλής για να αποσπάσει την υπογραφή του Καρίμ Σολτάνι. Ο 26χρονος Αλγερινός ακραίος επιθετικός, έχει δεχτεί κρούση από …

Ηρακλής

Μεγάλη μάχη με γαλλικούς συλλόγους δίνει ο Ηρακλής για να αποσπάσει την υπογραφή του Καρίμ Σολτάνι. Ο 26χρονος Αλγερινός ακραίος επιθετικός, έχει δεχτεί κρούση από τη νεοφώτιστη Μπρεστ (ομάδα της γενέτειράς του, στην οποία έχει πάει ο Δάρλας), την ιστορική Ναντ (Β’ κατηγορία) και τη Λανς.


Η πλευρά όμως του ποδοσφαιριστή δεν κρύβει ότι η ομάδα που δείχνει ότι τον θέλει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη, είναι ο Ηρακλής. Και αυτό είναι βέβαιο ότι θα παίξει τον ρόλο του στην τελική απόφαση του ποδοσφαιριστή.


Πληροφορίες από την Γαλλία αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι έχουν αποκτήσει ένα -μικρό έστω- προβάδισμα για την απόκτηση του Σολτάνι, τον οποίο ο Μπουμπένκο προορίζει για παρτενέρ του Αλεντσέβου στην αριστερή πτέρυγα. Κάτι που αγωνιστικά σημαίνει μετατόπιση του Ντάιγκο Κομπαγιάσι στη δεξιά πτέρυγα και τοποθέτηση του Μπόγκνταν Μάρα στο πλευρό του Βικτοράς Γιάκομπ. Μπορεί να γίνει και το αντίθετό. Στα δεξιά δηλαδή ο Μάρα και στον άξονα ο Κομπαγιάσι.


Είναι όμως πολύ πιθανό κάποια πράγματα και σκέψεις του Σλοβάκου τεχνικού να ανατραπούν, με τις εξελίξεις που θα προκύψουν στον μεταγραφικό τομέα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top