Εθελοντισμός για την ‘κυανόλευκη’ ΠΑΕ

Ανακοίνωση για το θέμα του εθελοντισμού, ορίζοντας ειδικό συντονιστή και ειδικά στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερομένους, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής: ‘Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλοντας να αξιοποιήσει …

Ηρακλής

Ανακοίνωση για το θέμα του εθελοντισμού, ορίζοντας ειδικό συντονιστή και ειδικά στοιχεία επικοινωνίας για τους ενδιαφερομένους, εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής:


‘Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ θέλοντας να αξιοποιήσει την τεράστια δίψα των φιλάθλων της προκειμένου να προσφέρουν στην νέα προσπάθεια για την αναγέννηση της ομάδας, και αντιλαμβανόμενη την διάθεση του κόσμου να σταθεί δίπλα στην ομάδα, ήδη από τις πρώτες μέρες της ανάληψης των καθηκόντων της, κάλεσε τον κόσμο να συμμετέχει μέσω του εθελοντισμού.

Τα πρώτα δείγματα της προσφοράς του κόσμου υπήρξαν εξαιρετικά και πλέον η προσπάθεια συνεχίζεται πιο οργανωμένα προκειμένου να βοηθήσουν όλοι στον κοινό στόχο, που δεν είναι άλλος από το να ξαναδημιουργήσουμε έναν ΗΡΑΚΛΗ για τον οποίο θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Σε μία εξαιρετικά δύσκολη για την ποδοσφαιρική ομάδα μας περίοδο, η βοήθεια όλων των Ηρακλειδέων είναι υπερπολύτιμη. Βοήθεια, με κάθε τρόπο, μέσα από οποιαδήποτε μορφή συλλογικής δράσης και κυρίως μέσω του εθελοντισμού, θεσμός ο οποίος αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους φιλάθλους, καθώς η επιτυχία του, θα είναι ένα πρώτο βήμα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας του νέου ανεξάρτητου ‘κυανόλευκου’ φορέα που όλοι ονειρευόμαστε.

Προκειμένου, μάλιστα, να συντονιστεί αποτελεσματικότερα η τεράστια διάθεση του πλήθους φίλων του Συλλόγου, που θέλει να βοηθήσει από οποιονδήποτε τομέα στη λειτουργία της ομάδας, η ‘κυανόλευκη’ ΠΑΕ ανακοινώνει την παρουσία του κ. Μάνθου Τσότσου, ως συντονιστή εθελοντισμού και ως του ανθρώπου, στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσφεύγουν για να συνεισφέρουν στο μεγάλο έργο της ανοικοδόμησης του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ.

Επικοινωνία, λοιπόν, με τον κ Μάνθο Τσότσο στο 6972582506, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση, [email protected]

Όλοι μαζί μπορούμε…’

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top