Δεν έχει υπογράψει (ακόμη) ο Τουπάλσκι (video)

Μπορεί ο Γιόζεφ Μπουμπένκο σε συνέντευξη που δημοσιεύεται (20/7) στην εφημερίδα “Metrosport” να είπε ότι… “ο Λούκας έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και θα …

Ηρακλής

Μπορεί ο Γιόζεφ Μπουμπένκο σε συνέντευξη που δημοσιεύεται (20/7) στην εφημερίδα “Metrosport” να είπε ότι… “ο Λούκας έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του και θα μείνει. Τον έχουμε παρακολουθήσει εδώ και καιρό”, ωστόσο από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.


Ο 30χρονος Πολωνός κεντρικός αμυντικός δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του. Κάτι που ίσως συμβεί με την επιστροφή της αποστολής από την Πορταριά και αφού πρώτα συμφωνηθούν όλοι οι όροι της επικείμενης συνεργασίας. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε και δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ. Ο ποδοσφαιριστής προπονείται κανονικά με την ομάδα, ο Μπουμπένκο τον υπολογίζει και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει καμία υπογραφή σε συμβόλαιο.


Ο Τουπάλσκι έχει ύψος 1.87 και την προηγούμενη σεζόν με την Κρακοβία, ομάδα που τερμάτισε στην 12η θέση της βαθμολογίας του πολωνικού Πρωταθλήματος έκανε 18 συμμετοχές εκ των οποίων οι 16 βασικός. Στην Κρακοβία (αυτή και η Βίσλα είναι οι δύο ομάδες της πόλης) έπαιζε στα τελευταία δυόμιση χρόνια και στο τέλος της προηγούμενης σεζόν έμεινε ελεύθερος. 


Τη σεζόν 2008-2009 είχε 24 συμμετοχές (21 βασικός) και στο β’ μισό της σεζόν 2007-2008 έκανε 10 συμμετοχές, όλες βασικός. Εκείνη τη σεζόν είχε ξεκινήσει με την Ντισκομπόλια με την οποία είχε κάνει δύο παιχνίδια, το ένα βασικός. Στην Ντισκομπόλια έπαιζε και στη σεζόν 2006-2007, όταν και έκανε 25 συμμετοχές.


ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΩΝΟ


Σχετικά Άρθρα

Back to Top