Επαθε πλάκα με τον κόσμο ο Ντραγκούν

Ο τίτλος του δημοσιεύματος στη σλοβακική ιστοσελίδα denniksport.sk είναι: «Τρία αδέρφια στη Θεσσαλονίκη» και αναφέρεται στην παρουσία στο τεχνικό τημ του Ηρακλή του Γιόζεφ Μπουμπένκο, του Αντον …

Ηρακλής

Ο τίτλος του δημοσιεύματος στη σλοβακική ιστοσελίδα denniksport.sk είναι: «Τρία αδέρφια στη Θεσσαλονίκη» και αναφέρεται στην παρουσία στο τεχνικό τημ του Ηρακλή του Γιόζεφ Μπουμπένκο, του Αντον Ντραγκούν και του Γιόζεφ Πάβλικ.


Η αναφορά που κάνει στον 68χρονο συνεργάτη του προπονητή της ομάδας είναι μεγάλη και στο κείμενο υπάρχουν και δηλώσεις του Ντραγκούν (δεξιά στη φωτογραφία) όπου μεταξύ άλλων, στέκεται στο πόσο τον εντυπωσίασαν οι εκδηλώσεις του κόσμου της ομάδας στην ανοιχτή προπόνηση που είχε γίνει στο Καυτανζόγλειο. Στο δημοσίευμα γίνεται επίσης αναφορά στην 35χρονη καριέρα που έχει ως προπονητής, στην παρουσία του στο τεχνικό τημ της εθνικής Σλοβακίας αλλά και στο γεγονός ότι η πρόταση του Μπουμπένκο τον έκανε να αναλάβει δράση.


Ο Ντραγκούν, μεταξύ άλλων, έχει πει: “Τρεις μήνες πριν με πλησίασε ο Μπουμπένκο. Συμφωνήσαμε στα προγράμματα προπόνησης. Θυμάμαι ένα παιχνίδι στις 15 Νοεμβρίου με την Εθνική Ελλάδας στη Ρόδο όταν είχαμε κερδίσει 2-0. (Σ.σ.: Ηταν ένα παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος). Το περιβάλλον ήταν άγριο. Πέντε λεπτά πριν τη λήξη αφήσαμε τους πάγκους γιατί είχαν μπει κάποιοι στο γήπεδο και θα μπορούσαμε να είχαμε πάει γυμνοί στα αποδυτήρια”.


Είπε για τον κόσμο ότι: “Στην πρώτη ανοιχτή προπόνηση στο Καυτανζόγλειο είχε 6-7000 κόσμο που δημιούργησαν τρομερή ατμόσφαιρα. Είναι απίστευτο το πώς ζούνε το ποδόσφαιρο”.


Αναφέρθηκε στον Πάβλικ λέγοντας ότι… “ήταν σπουδαίος παίκτης και είναι ένας άνθρωπος που προσαρμόστηκε και μιλά ελληνικά” και συμπλήρωσε για τον καιρό ότι… “έχει (σ.σ. οι δηλώσεις έγιναν τις προηγούμενες μέρες) 38μιση βαθμούς κελσίου. Προπονούμαστε στις 7 και στις 8 το πρωί».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


http://denniksport.sk/article/139536/traja-solunski-bratia


 

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top