Άγγελος Μήτσικας: «Σπουδαίο το κλίμα στην ομάδα»

Ένας από τους πιτσιρικάδες του Ηρακλή, στέλεχος από το νέο αίμα του «Γηραιού», στο περιθώριο της προετοιμασίας στην Πορταριά, μίλησε για τις εντυπώσεις του στην …

Ηρακλής

Ένας από τους πιτσιρικάδες του Ηρακλή, στέλεχος από το νέο αίμα του «Γηραιού», στο περιθώριο της προετοιμασίας στην Πορταριά, μίλησε για τις εντυπώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Ας δούμε την άποψη, που εξέφρασε ο 20χρονος επιθετικός:


«‘Είναι η πρώτη μου εμπειρία συμμετοχής σε προετοιμασία της ομάδας μας. Προσπαθούμε όλοι μαζί να φτάσουμε σε ένα επίπεδο απόδοσης, το οποίο και θα μας συνοδεύει σταθερά στη συνέχεια. Είναι ο τέταρτος χρόνος που βρίσκομαι στην ομάδα, καθώς πέρσι αγωνίστηκα ως δανεικός. Είδα τον δανεισμό μου ως μια πολύ καλή εμπειρία ώστε να γυρίσω στην ομάδα και να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να δω την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, γι αυτό προσπαθούμε καθημερινά στις προπονήσεις. Η υποδοχή των παλαιών ποδοσφαιριστών, όπως και το κλίμα, είναι πάρα πολύ καλό. Η συμπεριφορά όλων προς τους νέους παίκτες είναι η καλύτερη δυνατή. Μας αντιμετωπίζουν ως ισάξιους συμπαίκτες, πράγμα που μας βοηθάει. Στις προπονήσεις δουλεύω όσο πιο σκληρά γίνεται, ώστε ο προπονητής και η ομάδα να παίρνουν το 100% των δυνατοτήτων μου. Οσο για την περιπέτεια που είχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ το προηγούμενο χρονικό διάστημα, εκείνο που έχω να πω είναι ότι χρωστάμε πάρα πολλά στον κόσμο μας. Πιστεύω ότι αυτός μας κράτησε εδώ που είμαστε. Ημουν κι εγώ στις πορείες και παρακολουθούσα όλα τα γεγονότα από πάρα πολύ κοντά», ήταν η τοποθέτηση του νεαρού φορ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top