Ηλιάδης: «Υποχρεωμένοι στον κόσμο μας»

Το εγκώμιο για τον «κυανόλευκο» κόσμο και την μάχη που έδωσε στον αγώνα για την αδειοδότηση έπλεξε ο Στέλιος Ηλιάδης σε δηλώσεις του προς τους …

Ηρακλής

Το εγκώμιο για τον «κυανόλευκο» κόσμο και την μάχη που έδωσε στον αγώνα για την αδειοδότηση έπλεξε ο Στέλιος Ηλιάδης σε δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, που βρίσκονται κοντά στην ομάδα στην Πορταριά, σήμερα (18/07). Τα σημαντικότερα σημεία των τοποθετήσεων του αμυντικού μέσου του Ηρακλή, έχουν ως εξής:


«Aπό την ομάδα έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές, αλλά έχουν αρχίσει να έρχονται άλλοι και πιστεύω ότι σταδιακά θα ρολαρει το σύνολο μας.

Στην αρχή δεν πιστεύαμε ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν θα πάρει την άδεια. Όταν άκουσα την πρώτη απόφαση σοκαρίστηκα. Αν δεν υπήρχε ο κόσμος δεν θα γινόταν κάτι. Δεν αποτελεί λαϊκισμό αυτό που λέω. Δεν σκέφτηκα να φύγω από την ομάδα. Αυτό που έκανε ο κόσμος αυξάνει τις υποχρεώσεις μας απέναντι του. Πρέπει όλοι να δώσουμε το καλύτερο τόσο για αυτόν όσο και για τους εαυτούς. Νοιώθω πανέτοιμος να βοηθήσω. Περασμένα ξεχασμένα, πάμε για άλλα και έρχονται τα καλύτερα.

Είναι ώρα να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Είναι ψυχοφθόρο να παίζεις σε μια ομάδα που παίζει για τη σωτηρία της. Αυτό που θέλω είναι να βελτιώνομαι συνεχώς και αυτό πιστεύω ότι γίνεται μέσα από τα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η ψυχολογία. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και η εμφάνιση μου σε αυτό ήταν από τις εικόνες που θέλω να βλέπω μέσα στο γήπεδο για τον εαυτό μου. Με πίκρανε ο αποκλεισμός από τα Τρίκαλα. Σε εκείνο το ματς κατεβήκαμε χωρίς καμία συνοχή απέναντι σε μια ομάδα που διψούσε για διάκριση. Όπως και να έχει το γκολ είναι γκολ αλλά έχει διαφορά όσον αφορά στο ποιο είναι το σκορ. Όπως και να έχει το γκολ είναι τρέλα, είναι έκσταση», είναι τα πιο χαρκατηριστικά σημεία των όσων σημείωσε ο Στέλιος Ηλιάδης.

Σχετικά Άρθρα

Έντονες επιφυλάξεις στο Ιδρυτικό για την περίπτωση της Γ΄ Εθνικής…

Ποδόσφαιρο

Η ιστορία του «Γαλάζιου Οδηγού», που αποδείχθηκε άχρηστος για τον Σύλλογο

Ποδόσφαιρο

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Back to Top