Στην τελική ευθεία για Άνκεργκρεν και Σολτάνι

Προσπάθειες για να ολοκληρώσει δύο εξαιρετικές μεταγραφές, καταβάλει ο Ηρακλής. Ο λόγος για τους Κάσπερ Άνκεργκρεν και Καρίμ Σολτάνι. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται από την …

Ηρακλής

Προσπάθειες για να ολοκληρώσει δύο εξαιρετικές μεταγραφές, καταβάλει ο Ηρακλής. Ο λόγος για τους Κάσπερ Άνκεργκρεν και Καρίμ Σολτάνι. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται από την Παρασκευή 16/7 στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν με τους ανθρώπους της διοίκησης και εφόσον προκύψει συμφωνία, να υπογράψουν διετή συμβόλαια συνεργασίας.


Στην περίπτωση του 31χρονου Δανού πορτιέρο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και οι πιθανότητες απόκτησής του είναι πολλές. Ο «ήρωας», όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί της Λιντς για τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, αποτελεί -δίχως αμφιβολία- μία εξαιρετική επιλογή για την κάλυψη του κενού που άφησε ο Ντάνι Φερνάντες.


Όσον αφορά τον Καρίμ Σολτάνι, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού από τη μία υπήρχε διαφορά στο οικονομικό και από την άλλη ο Αλγερινός περιμένει προτάσεις από την Γαλλία. Η παρουσία του όμως στη Θεσσαλονίκη φανερώνει πολλά, ενώ είναι δεδομένη και η επιθυμία της διοίκησης να τον ντύσει στα κυανόλευκα. 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top