Σκληρό πρόγραμμα και Κανακούδης στην Πορταριά

Επίπονη η σημερινή (16/07) πρωινή προπόνηση του Ηρακλή στην Πορταριά, στηριζόμενη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δύναμης. Ακολουθήθηκε πρόγραμμα γυμναστηρίου και στη συνέχεια οι …

Ηρακλής

Επίπονη η σημερινή (16/07) πρωινή προπόνηση του Ηρακλή στην Πορταριά, στηριζόμενη στον τομέα της φυσικής κατάστασης και δύναμης. Ακολουθήθηκε πρόγραμμα γυμναστηρίου και στη συνέχεια οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής με πολύ τρέξιμο. Στο περιθώριο του προγράμματος οι ‘κυανόλευκοι’ ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να παίξουν μπάσκετ.

Το απογευματινό πρόγραμμα έχει και ποδόσφαιρο, με ασκήσεις αγωνιστικής τακτικής. Από τους τραυματίες, όλοι ανεβάζουν ρυθμούς, εκτός από τον Ηλιάδη, ο οποίος ακολουθεί εντατική θεραπεία για την ποδοκνημική.

Ο Πέτρος Κανακούδης ολοκλήρωσε την διαδικασία των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων και το μεσημέρι πήρε τον δρόμο για το Πήλιο.

Στην Πορταριά, δίπλα στην αποστολή της ομάδας, θα βρεθούν αύριο, Σάββατο 17/07, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Δημητρίου και ο Διοικητικός Σύμβουλος και υπεύθυνος Οικονομικών, κ. Κεσόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top