Παραίτηση Χρήστου Σάββα

Ο… περιβόητος Χρήστος Σάββας, ο άνθρωπος που προήδρευσε στην Επιτροπή Αδειοδότησης που σε πρώτο επίπεδο μπλόκαρε τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα παραιτήθηκε από …

Διάφορα

Ο… περιβόητος Χρήστος Σάββας, ο άνθρωπος που προήδρευσε στην Επιτροπή Αδειοδότησης που σε πρώτο επίπεδο μπλόκαρε τη συμμετοχή του Ηρακλή στη Σούπερ Λίγκα παραιτήθηκε από τη θέση του. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. (15/7), ο Σάββας υπέβαλε την παράιτησή του επικαλούμενος υποτίμηση των ικανοτήτων του από τον αναπληρωτή πρόεδρο της Ε.Π.Ο., Βασίλη Χατζηαποστόλου.


Ο Σάββας μάλιστα προσκόμισε και δημοσιεύμα εφημερίδας και υποστήριξε ότι σε αυτό ο αναπληρωτής πρόεδρος αναφέρθηκε με υποτιμητικά λόγια στις ικανότητές σχετικά με την θέση που κατείχε στο Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης.


 


Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ήθελε να απαλλαγεί από τη θέση αυτή μετά τον θόρυβο που έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα μετά το μπλόκο -σε πρώτο επίπεδο- στον φάκελο του Ηρακλή. Η τεκμηρίωση πολλών στοιχείων σχετικά με το τι γίνεται έφερε αρκετούς σε δύσκολη θέση όταν από ένα σημείο και μετά, άρχισαν να βγαίνουν πολλά πράγματα στην επιφάνεια.


Η παραίτηση του Χρήστου Σάββα ήταν η μία από τις τρεις στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. Οπως αναφέρει και σε σχετικό ρεπορτάζ το www.soccerplus.gr η δεύτερη παραίτηση ανήκει στον Βασίλη Μάντζιο και έχει να κάνει με την επιλογή του Σ. Πιλάβιου να βάλει στην ΚΕΔ τον Θ. Μπριάκο και παράλληλα να τον χρήσει συνεργάτη του Κ. Βασάρα στην Ανάπτυξη Διαιτησίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηπείρου διαφώνησε έντονα λέγονας ότι ο Μπριάκος έχει προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια και πως δεν μπορεί να δεχθεί μια τέτοια απόφαση την οποία όμως ψήφισε για λόγους… εντοπιότητας! Παραιτήθηκε από όλες τις επιτροπές και επιφυλάχθηκε να παραιτηθεί και από μέλος του Δ.Σ! Η τρίτη παραίτηση έγινε από τον Τοπολιάτη ο οποίος συμμετείχε στο πρόγραμμα της κάρτας υγείας αλλά μετά από διαφωνία με τον Γ. Οικονομίδη παραιτήθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top