Κροϊτόρου και Ριντλ υπό δοκιμή (video)

Ο Μάριους Κροϊτόρου (φωτό) και ο Τόμας Ριντλ από το Σάββατο 17/7 δοκιμάζονται και αυτοί με την ομάδα. Οι δύο παίκτες αναχώρησαν (16/7) για το …

Ηρακλής

Ο Μάριους Κροϊτόρου (φωτό) και ο Τόμας Ριντλ από το Σάββατο 17/7 δοκιμάζονται και αυτοί με την ομάδα. Οι δύο παίκτες αναχώρησαν (16/7) για το Πήλιο και πλέον μπαίνουν και αυτοί στο μικροσκόπιο του Γιόζεφ Μπουμπένκο.


Και οι δύο είναι χαφ. Ο Κροϊτόρου είναι 30 χρόνων και την προηγούμενη σεζόν έπαιζε στην Ατιράου του Καζακστάν με την οποία είχε 17 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Ο Ρουμάνος ήταν συμπαίκτης και για ένα διάστημα στη Στεάουα Βουκουρεστίου με τον Βικτοράς Γιάκομπ.


Σε ό,τι αφορά στον Ριντλ είναι και αυτός χαφ. Ο 34χρονος Γερμανός τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιζε στην Αυστρία. Το 2006-2007 στην Πάσινγκ και τις επόμενες τρεις σεζόν στην Αούστρια Κάρντεν που όμως είχε πολλά οικονομικά προβλήματα και είναι χαρακτηριστικό ότι οδηγήθηκε σε πτώχευση.


Την προηγούμενη σεζόν ο Ριντλ είχε 22 συμμετοχές. Από τα 12 χρόνια που έπαιζε στη Γερμανία, τα 10 ήταν στην Καϊζερσλάουτερν.


 


 


 


Ο ΡΙΝΤΛ ΩΣ ΣΚΟΡΕΡ


Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top