Γεφυρώθηκε το χάσμα

Μαζί θα πορευτούν ΓΣ Ηρακλής και η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Στη συνάντηση που έγινε (16/7), οι δύο πλευρές συζήτησαν για το φλέγον θέμα και …

Ηρακλής

Μαζί θα πορευτούν ΓΣ Ηρακλής και η επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου. Στη συνάντηση που έγινε (16/7), οι δύο πλευρές συζήτησαν για το φλέγον θέμα και κατέληξαν στην ιδεατή λύση, να πορευτούν μαζί για το καλό του συλλόγου.
Η πολύωρη κουβέντα είχε αίσιο φινάλε. Ο Ερασιτέχνης δέθηκε τους όρους που είχαν τεθεί από την επιτροπή και οι οποίοι στη συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας ήταν ο λόγος για το χάσμα που δημιουργήθηκε. Έτσι, συμφωνήθηκε πως μαζί θα πορευτούν για την εξεύρεση των ανθρώπων που θα αναλάβουν τη νέα ΚΑΕ. Αν οι προσπάθειες δεν ευοδωθούν, τότε η επιτροπή θα αποτελέσει τον πυρήνα της εταιρείας.


 


 


Ανακοίνωση του ΓΣ


“Μετά τη συνάντηση μεταξύ του Προεδρείου του Ερασιτέχνη ΗΡΑΚΛΗ και της Επιτροπής Σύστασης της νέας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, από κοινού και ομόφωνα αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
1. H τακτοποίηση εκ μέρους του ερασιτέχνη των υποχρεώσεων του ΤΑΚ ΗΡΑΚΛΗΣ
2. Η έναρξη των διαδικασιών για την σύσταση της νέας ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από την Επιτροπή η οποία εκλέχθηκε από την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.”


Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top