Στο 5-1 με την Καλλικράτεια

Με δύο γκολ του Γιάκομπ, δύο γκολ του Μάρα και ένα του Ιβανόφσκι (του Σκοπιανού που έχει απορριφθεί αλλά συνεχίζει να προπονείται με τον Ηρακλή) …

Ηρακλής

Με δύο γκολ του Γιάκομπ, δύο γκολ του Μάρα και ένα του Ιβανόφσκι (του Σκοπιανού που έχει απορριφθεί αλλά συνεχίζει να προπονείται με τον Ηρακλή) οι Κυανόλευκοι νίκησαν με 5-1 τη Νέα Καλλικράτεια σε φιλικό, με χαρακτήρα προπόνησης που έγινε (15/7) στην Πορταριά.


Στο παιχνίδι έγιναν αρκετές αλλαγές και δοκιμές και είναι χαρακτηριστικό ότι με την Καλλικράτεια έπαιξε τερματοφύλακας (στο πρώτο μέρος) ο Γκουτζελάς και στο δεύτερο μέρος ο Μέλκας.


Προηγήθηκε η Νέα Καλλικράτεια στο 17΄, ενώ ισοφάρισε στο 33΄ ο Ιβανόφσκι. Ο Γιάκομπ στο 58΄ έδωσε προβάδισμα και στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρα έκανε το 3-1. Στο 68΄ και πάλι σκόραρε ο Γιάκομπ, κάνοντας το 4-1. Το 5-1 έκανε ο Μάρα.


Η σύνθεση του Ηρακλή ήταν η εξής: Μέλκας, Κρέιτσι, Σαρακατσάνος, Παπαστεριανός, Στάμου, Στόικος, Βουτσιάς, Πιτσόκος, Μήτσικας, Ματσούκας, Ιβανόφσκι. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μπαντής, Αλετσένβου, Ραντούικο, Γκαρσία, Μάρα, Στο, Γιάκομπ, Καρλίνιος.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top