Στο προσκήνιο ο Γαλανός

Ο πρώην χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Γιώργος Γαλανός, φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί στη νέα ΚΑΕ που θα συσταθεί. Ο Βολιώτης επιχειρηματίας που μεσούσης …

Ηρακλής

Ο πρώην χορηγός του τμήματος μπάσκετ του Ηρακλή, Γιώργος Γαλανός, φέρεται διατεθειμένος να εμπλακεί στη νέα ΚΑΕ που θα συσταθεί. Ο Βολιώτης επιχειρηματίας που μεσούσης της περιόδου είχε αποχωρήσει από το ΤΑΚ, έπειτα από διαφωνία που υπήρχε με ορισμένα μέλη του συλλόγου και του τμήματος, επανέρχεται στο προσκήνιο και ετοιμάζεται για μπάσιμο στα κοινά.
Η Bluearena είναι σε θέση να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά και το τι διαδραματίστηκε όλη αυτή την περίοδο. Προς το παρόν, αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο Γαλανός είχε πάντοτε ως στόχο την επιστροφή του στον Ηρακλή και όχι μόνο στο τμήμα του μπάσκετ, αφού μέχρι και πρόσφατα φερόταν διατεθειμένος να εισέλθει και στην ΠΑΕ, μαζί με άλλους φίλους του επιχειρηματίες.
Αναφορικά με το ΤΑΚ, σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Γαλανός συναντήθηκε πριν από μερικές ημέρες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνο Γωγάκο και συζήτησαν την πιθανή εμπλοκή του στη νέα ΚΑΕ. Νέα επαφή αναμένεται και τις επόμενες ημέρες. Σε επικοινωνία με τον κ.Γωγάκο, ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το ραντεβού αυτό.
Ο επιχειρηματίας θέτει ορισμένες προϋποθέσεις που αφορούν σε κάποια πρόσωπα που θα στελεχώσουν ή ήδη στελεχώνουν το τμήμα. Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτά, τότε είναι πιθανή η κατάθεση κάποιας πρότασης εκ μέρους του ή της αγοράς μετοχών από το ανοικτό κάλεσμα που έχει κάνει ο Ερασιτέχνης.
Την ίδια στιγμή, ο ΓΣ Ηρακλής περιμένει προτάσεις από τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου, ενώ θα προσπαθήσει να έχει επαφές και με άλλους επιφανείς ανθρώπους. Στόχος τους είναι να μην εκπνεύσει η διορία που έχει τεθεί αφού σε αντίθετη περίπτωση, κι αν αποφασιστεί πως θα συνεχιστεί η αγορά μετοχών και πέρα από αυτό το διάστημα, τότε το θέμα μπορεί να τραβήξει λόγω γραφειοκρατίας, αφού θα απαιτείται σχετική άδεια από την επιτροπή κεφαλαιαγοράς. Πάντως, είναι πιθανή η σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης στον ΓΣ, με αποκλειστικό θέμα το μπάσκετ.

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top