Πρόταση αναπροσαρμογής σε Λαμπρόπουλο

Την ώρα που το θέμα της νέας ΚΑΕ επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει τις πρώτες επαφές με τους παίκτες του …

Ηρακλής

Την ώρα που το θέμα της νέας ΚΑΕ επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, η διοίκηση του Ερασιτέχνη έχει τις πρώτες επαφές με τους παίκτες του φετινού ρόστερ. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος «έκανε ποδαρικό» συζητώντας με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνο Γωγάκο παρουσία και του Δημήτρη Τριανταφύλλου.
Ο Πατρινός σέντερ που δεσμεύεται με συμβόλαια και για την επόμενη περίοδο, άκουσε την πρόταση του ΓΣ Ηρακλή, που αφορούσε την αποπληρωμή των οφειλών από τη φετινή περίοδο, περίπου 30.000 ευρώ, τον Απρίλιο ή το Μάιο του 2011. Παράλληλα, του έγινε και πρόταση για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του και μείωση 50% στις απολαβές του. Ο Λαμπρόπουλος επιφυλάχθηκε να απαντήσει, κάτι που θα συμβεί το προσεχές διάστημα.
Ανάλογες ενέργειες θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες, όπως με τον Βλάντο Πέτροβιτς που περιμένει σχετική κρούση. Την ίδια στιγμή, ο κλοιός των χρεών σφίγγει. Κι άλλοι παίκτες θα ακολουθήσουν το δρόμο του Σπύρου Κέκελη και θα καταθέσουν προσφυγή.

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top