“Προς αποκατάσταση της αλήθειας…”

Η επιτροπή μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε (15/7) την παρακάτω ανακοίνωση:«Προς αποκατάσταση της αλήθειας.Παραθέτουμε στον κόσμο του Ηρακλή μια σειρά από γεγονότα:Στις 2/7 η επιτροπή κατέθεσε …

Ηρακλής

Η επιτροπή μπάσκετ του Ηρακλή εξέδωσε (15/7) την παρακάτω ανακοίνωση:
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Παραθέτουμε στον κόσμο του Ηρακλή μια σειρά από γεγονότα:
Στις 2/7 η επιτροπή κατέθεσε στο Γ.Σ. την πρόταση για την επόμενη μέρα του πολύπαθου τμήματος μπάσκετ.
Πέντε μέρες αργότερα κληθήκαμε να τη συζητήσουμε στο Δ.Σ. του Γ.Σ. όπως και έγινε. Κατά την διάρκεια της συζήτησης ήταν ξεκάθαρη η αρνητική διάθεση απέναντι στις προτάσεις μας.
Ακούσαμε έκπληκτοι την προτροπή μελών του Δ.Σ. να μεταφερθεί το χρέος του ΤΑΚ προς τη νέα ΚΑΕ, πράγμα που από μόνο του θα αποτελούσε ταφόπλακα στην οποιαδήποτε προσπάθεια στην Α1. Η έκπληξη μας μεγάλωσε με τη τοποθέτηση μέλους του Δ.Σ. ο οποίος επικαλέστηκε επιπλέον χρέη της ΚΑΕ, η οποία τελούσε υπό τη διαχείρηση του Γ.Σ. για την περίοδο 2002-2004!!!. Πλέον των παραπάνω υπήρξαν σημαντικές αντιδράσεις στα αιτήματα μας που αφορούσαν την αποκλειστική χρήση του Ιβανωφείου και των εσόδων του και τη διαχείρηση των ακαδημιών.   
Την επόμενη μέρα υπήρξε νέα συνάντηση με το πρόεδρο του Γ.Σ. και τον κ.Μανωλόπουλο όπου μας ξεκαθάρισαν ότι υπάρχει πλήρης αδυναμία στη ρύθμιση των χρεών του ΤΑΚ στη παρούσα φάση. Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι υπάρχει έλλειψη χρημάτων ή διάθεσης (ή και τα δύο) για την υλοποίηση της πρότασης.
Με την ολοκλήρωση της συνάντησης συντάχθηκαν δύο ανακοινώσεις (οι οποίες είδαν το φώς της δημοσιότητας 4 μέρες αργότερα). Η θλίψη, η οργή και η αγανάκτησή μας μπήκαν για άλλη μια φορά στην άκρη προκειμένου να μη θιγούν τα συμφέροντα της ομάδας αφού θεωρούμε τους εαυτούς μας ελάχιστους μπροστά στο μεγαλείο του Ηρακλή.
Δυστυχώς στο επόμενο διάστημα αποδείχτηκε ότι κάποιοι έβαλαν τα ταπεινά μικροσυμφέροντα τους πάνω από το τεράστιο σύλλογο μας.
Να ενημερώσουμε λοιπόν αυτούς που διαδίδουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν ότι “είμαστε αποτυχημένοι” ότι “δημιουργήσαμε χρέη και παρατήσαμε την ομάδα” ότι “δεν ενδιαφερόμαστε για τα φλέγοντα ζητήματα” (Θέμα Κέκελη), ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ. (ο λαός μας λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί).
Για όσους ξεχνάνε εύκολα, τα τελευταία 4 χρόνια μια ομάδα εθελοντών (σε αυτούς συμπεριλαμβανονται πάνω από 30 άτομα) που εναλλάχθηκε σε διάφορα πόστα (από πρόεδρο ΤΑΚ έως φροντιστή) έφερε στο παρατημένο τμήμα -με την αμέριστη συμπαράσταση του ανίκητου κόσμου του- έσοδα της τάξης των 2.000.000 ευρώ που πήγαν ΑΥΤΟΥΣΙΑ στο τμήμα. (Τα έσοδα ξεκίνησαν να έρχονται αφού πρώτα πληρώθηκε το απλήρωτο για 1 χρόνο προσωπικό και συνθέθηκαν τα κομμένα τηλέφωνα…). Η αλήθεια όσο πικρή και εάν είναι κάποτε πρέπει να λέγεται.
Υ.Γ. 1   Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ    
Υ.Γ. 2   ΟΡΙΣΤΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΧΘΕΣ!
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ

Η διοικούσα επιτροπή του ΤΑΚ και η επιτροπή για τη σύσταση της νέας ΚΑΕ.

Θέος Φώτης
Σαρλής Μάκης
Περλεκίδης Θεόδωρος
Γεωργάκας  Μανώλης
Υψηλάντης Νικόλαος
Παπανικολάου Νίκος
Αγγέλου Νίκος
Καραγιάννης Κώστας

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top