Ο Κονέ προπονήθηκε με την Μπρέσια!

Τι και αν ο Παναγιώτης Κονέ ανήκει –τυπικά- στο ρόστερ του Ηρακλή; Ο 23χρονος μέσος βρέθηκε χθες (14/7) στη Μπρέσια, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, προπονήθηκε για …

Ηρακλής

Τι και αν ο Παναγιώτης Κονέ ανήκει –τυπικά- στο ρόστερ του Ηρακλή; Ο 23χρονος μέσος βρέθηκε χθες (14/7) στη Μπρέσια, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα και στην Ιταλία θεωρείται ήδη παίκτης της ιταλικής ομάδας!


Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή παρουσία του Κονέ στο αθλητικό κέντρο της Μπρέσια, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ούτε σήμερα πάντως γίνεται αναφορά στον ιταλικό τύπο για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή και προσπαθεί μέσω της δικαστικής οδού να το «σπάσει».


Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και θεωρείται δεδομένο ότι θα την κερδίσουν, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Κονέ, περιμένουν υπομονετικά την απόφαση για να ξεκινήσουν προπονήσεις με τις νέες τους ομάδες. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Κονέ, αλλά και της Μπρέσια, αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι υπέρ του Ηρακλή, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν στη Μίκρα.


Το ιταλικό δημοσίευμα:


http://www.bresciaoggi.it/stories/Sport/167204__biabiany_obinna_suazo_aperto_un_canale_con_linter/

Σχετικά Άρθρα

Back to Top