Η προπόνηση του Κονέ με την Μπρέσια

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Μπρέσια συμμετέχει ο Παναγιώτης Κονέ, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Η φωτογραφία που σας παρουσιάζει η BLUEARENA …

Ηρακλής

Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της Μπρέσια συμμετέχει ο Παναγιώτης Κονέ, όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ιταλικής ομάδας. Η φωτογραφία που σας παρουσιάζει η BLUEARENA είναι από την πρώτη προπόνηση της Μπρέσια, στην οποία έλαβε μέρος ο παίκτης που ΤΥΠΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ


Ο 23χρονος μέσος βρέθηκε χθες (14/7) στη Μπρέσια, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα και στην Ιταλία θεωρείται ήδη παίκτης της ιταλικής ομάδας!


Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή παρουσία του Κονέ στο αθλητικό κέντρο της Μπρέσια, ομάδα που εξασφάλισε την άνοδό της στην Σέριε Α. Ούτε σήμερα πάντως γίνεται αναφορά στον ιταλικό τύπο για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Ηρακλή και προσπαθεί μέσω της δικαστικής οδού να το «σπάσει».


Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή και θεωρείται δεδομένο ότι θα την κερδίσουν, κάτι που δεν ισχύει στην περίπτωση του Κονέ, περιμένουν υπομονετικά την απόφαση για να ξεκινήσουν προπονήσεις με τις νέες τους ομάδες. Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Κονέ, αλλά και της Μπρέσια, αν η απόφαση του δικαστηρίου είναι υπέρ του Ηρακλή, κάτι για το οποίο αισιοδοξούν στη Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Ντροπή για την ΕΠΣΜ, το να μην βραβευτεί η πρωταθλήτρια Κ19 του Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Γεράνης: “Ο Ηρακλής θα επιστρέψει εκεί, όπου ανήκει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top