“Έκλεισε” Μπίλινγκς και Αρχιλάγος (video)

Σε δύο σπουδαίες κινήσεις προχώρησε ο Ηρακλής, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κουβανό ακραίο, Αλεξέις Αρχιλάγος, και τον Αμερικανό διαγώνιο, Μπρουκ Μπίλινγκς. Ο …

Ηρακλής

Σε δύο σπουδαίες κινήσεις προχώρησε ο Ηρακλής, αφού έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Κουβανό ακραίο, Αλεξέις Αρχιλάγος, και τον Αμερικανό διαγώνιο, Μπρουκ Μπίλινγκς.


Ο Αρχιλάγος (φωτογραφία) είναι 35 ετών, με ύψος 1.99μ και η προηγούμενη ομάδα του ήταν η Σόρα, που αγωνίζεται στη Α2 της Ιταλίας. Έχει αγωνιστεί σε άλλες τρεις ιταλικές ομάδες (όλες στην Α2), ενώ παλαιότερα συμμετείχε στο πρωτάθλημα του Κατάρ. Ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα της Κούβας από το 1995 μέχρι το 2000, με την οποία συμμετείχε στα World League του 1996 και του 2000. 

Ο 30χρονος Μπίλινγκς έχει ύψος 1.96μ και μέχρι πρότινος ήταν παίκτης της τουρκικής Φενέρμπαχτσε. Με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο World League του 2008, ενώ την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε βρεθεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Μόλις ετοιμαστούν τα συμβόλαια θα πέσουν οι υπογραφές, ενώ σήμερα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με άλλους δύο ξένους αθλητές.


Ο Μπίλινγκς εν δράσει…


http://www.youtube.com/watch?v=k1nVzY6FQqk

Σχετικά Άρθρα

Κατά πολύ μικρότερο το χρέος του Τμήματος βόλεϊ προς το Δημόσιο

Βόλει

Back to Top