Πωρώθηκε ο Κρέιτσι-Πω, πω κόσμος

Η πώρωση στα τσέχικα έχει… ονοματεπώνυμο και λέγεται Γίρι Κρέιτσι. Ο 24χρονος αμυντικός του Ηρακλή έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, στη www.tyden.cz και …

Ηρακλής

Η πώρωση στα τσέχικα έχει… ονοματεπώνυμο και λέγεται Γίρι Κρέιτσι. Ο 24χρονος αμυντικός του Ηρακλή έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της πατρίδας του, στη www.tyden.cz και στάθηκε με θαυμασμό στην παρουσία του κόσμου στην πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο.

Μάλιστα, όπως μπορείτε να δείτε στο link που υπάρχει στο τέλος του κειμένου και παραπέμπει στο τσέχικο δημοσίευμα, στο περιθώριο της συνέντευξης έχει αναρτηθεί στην τσεχική ιστοσελίδα και βιντέακι με τις εκδηλώσεις του κόσμου στη συγκέντρωση του Καυτανζογλείου.

Οι δηλώσεις του Κρέιτσι είναι χαρακτηριστικές για τις εκδηλώσεις των φίλων της ομάδας. «Φώναζαν πολύ και τραγουδούσαν. Ηταν πραγματικά μια εμπειρία ζωής. Αγαπούν απλά το ποδόσφαιρο και κάθε νέος παίκτης δεν χάνει το ενδιαφέρον του. Ηξεραν ήδη το όνομα μου και μου εύχονταν καλή επιτυχία».

Στη συνέντευξη, ο δημοσιογράφος, Ondrej Eisner, αναφέρει μεταξύ άλλων τις κινητοποιήσεις του κόσμου για την αδειοδότηση. «Οι φανατικοί οπαδοί πήραν τους δρόμους να διαμαρτυρηθούν, έφτασαν μέχρι την Αθήνα και πέτυχαν», σημειώνει χαρακτηριστικά στο κείμενο. Επίσης, από τον ίδιο γίνεται αναφορά στο ότι στον Ηρακλή υπάρχουν παίκτες από… «τη Βραζιλία μέχρι τη Ρουμανία που θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα εποχή και μεταξύ αυτών και ο Κρέιτσι».

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι ο Κρέιτσι είχε πρόταση και από την ΑΕ Λεμεσού, εκεί όπου προπονητής είναι ένας συμπατριώτης του, ο 43χρονος, Ντούσαν Ούχριν.  

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του, ο Κρέιτσι, αναφέρει ότι… «όταν υπέγραψα το συμβόλαιο, με περίμενε ένα τηλεοπτικό συνεργείο και την επόμενη ημέρα κανονίστηκε συνέντευξη Τύπου όπου υπήρχαν 20 δημοσιογράφοι και δύο τηλεοπτικά συνεργεία. Ολα είναι σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για το συμβόλαιο, το προπονητικό κέντρο και παίκτες από διάφορες σχολές», συμπληρώνει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

http://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/zahranicni-souteze/fotbalovy-sen-neznamy-cech-je-celebritou-solune_175144.html

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top