“Καταστρέφει τις αντίπαλες άμυνες”

Ο δημοσιογράφος της Ντε Χάαγκ, Λαρς Ομλο που εργάζεται στην εφημερίδα “AD” σκιαγράφησε τον Καρίμ Σολτάνι με τον οποίον βρίσκεται σε συζητήσεις ο Ηρακλής. Μεταξύ άλλων, …

Ηρακλής

Ο δημοσιογράφος της Ντε Χάαγκ, Λαρς Ομλο που εργάζεται στην εφημερίδα “AD” σκιαγράφησε τον Καρίμ Σολτάνι με τον οποίον βρίσκεται σε συζητήσεις ο Ηρακλής. Μεταξύ άλλων, είπε ότι… «είναι καλός και πολύ γρήγορος. Δεν είναι επιθετικός περιοχής, είναι περιφερειακός, παίζει και δεξιά και αριστερά, κυρίως όμως από τα αριστερά. Ισως το μειονέκτημά του είναι ότι χρειάζεται αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, θα έλεγα ότι δεν είναι ο killer επιθετικός, έχει καλή τεχνική όμως και δυνατό σουτ. Το καλό του πόδι είναι το αριστερό. Η Ντε Χάαγκ έπαιζε κυρίως 4-3-3 και έπαιζε μπροστά, αριστερά. Είναι αρκετά επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες. Για τον χαρακτήρα του θα έλεγα ότι είναι καλό παιδί, ντροπαλός».


Δηλώσεις για τον 26χρονο Γαλλοαλγερινό επιθετικό που σε δύο σεζόν με την Ντε Χάαγκ είχε συνολικά 56 συμμετοχές και 10 γκολ έκανε και ο μάνατζερ της ολλανδικής ομάδας, Γκίλας Ζεϊβενμπάργκαν που είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «είναι πολύ καλός παίκτης. Μπορεί να καταστρέψει οποιοδήποτε αντίπαλο αμυντικό σύστημα. Παίζει και δεξιά και αριστερά. Είναι γρήγορος με την μπάλα και δίνει πάσα την κατάλληλη στιγμή. Είναι καλός χαρακτήρας, ποτέ δεν δημιούργησε κάποιο πρόβλημα».


 

Σχετικά Άρθρα

Λάκης Παπαϊωάννου και Κώστας Αϊδινίου συμμετείχαν στον καθαρισμό της Γούναρη

Ποδόσφαιρο

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top