Γωγάκος: “Θα απαντήσουμε την ώρα που πρέπει”

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κακιούση στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» με τις οποίες ρίχνει ευθείες βολές στα μέλη του Ερασιτέχνη, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Προς …

Ηρακλής

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κακιούση στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» με τις οποίες ρίχνει ευθείες βολές στα μέλη του Ερασιτέχνη, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Προς το παρόν, δεν είναι στις προθέσεις του ΓΣ Ηρακλή να απαντήσει επισήμως και θα συνεχίσουν την προσπάθεια προσέλκυσης των μελών στο ανοικτό κάλεσμα για τη νέα ΚΑΕ.Η BLUEARENA επικοινώνησε με τον πρόεδρο Κωνσταντίνο Γωγάκο, που είπε χαρακτηριστικά πως: «Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψή του. Θα απαντήσουμε την ώρα που πρέπει».


Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλή εμφανίστηκε οργισμένος με τα όσα λέγονται για τους χειρισμούς στο ΤΑΚ, επισημαίνοντας: «Βρίσκομαι στον προεδρικό θώκο περίπου ένα μήνα. Σε αυτό το διάστημα είχαμε να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα με την ΠΑΕ και την σώσαμε. Αν δεν τα καταφέρναμε, δε θα υπήρχε ούτε ΠΑΕ, ούτε ΚΑΕ, ούτε ο σύλλογος ολόκληρος. Τώρα, μας ρίχνουν ευθύνες για το ΤΑΚ…».


Ο κ.Γωγάκος αναφέρθηκε και στις κινήσεις που γίνονται για τη σύσταση της ΚΑΕ, λέγοντας: «Περιμένουμε τα μέλη μας και τους επώνυμους Ηρακληδείς. Ελπίζουμε να υπάρξει ανταπόκριση και σε αυτές τις 15 ημέρες να κλείσει το θέμα με το μετοχικό κεφάλαιο».
Αν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρξει αποτέλεσμα, τότε θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το μπάσκετ του συλλόγου.

Στα μέσα Αυγούστου για Κέκελη

Συζητήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα, η προσφυγή που κατέθεσε ο Σπύρος Κέκελης εναντίον του ΤΑΚ Ηρακλής. Το παρόν έδωσε ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Γιώργος Μανωλόπουλος. Οι δύο πλευρές κατέθεσαν τα υπομνήματά τους και μέχρι τα τέλη του μήνα έχουν δικαίωμα να καταθέσουν συμπληρωματικά έγγραφα. Η απόφαση θα ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top