Πρόσκληση για την σύσταση της ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΕ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου εξέδωσε (13/7) ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, με την οποία δίνεται προθεσμία 15 ημερών για την αγορά μετοχών …

Ηρακλής

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου εξέδωσε (13/7) ο Ερασιτέχνης Ηρακλής, με την οποία δίνεται προθεσμία 15 ημερών για την αγορά μετοχών έτσι ώστε να συσταθεί η νέα ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:


“Σύμφωνα με το άρθρο 64 του Ν. 2725/1999 καλούνται τα μέλη του ενταύθα εδρεύοντος Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Γ.Σ. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» να ασκήσουν το δικαίωμα προτίμησης για την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου για την σύσταση Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας (Κ.Α.Ε.) εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση της παρούσας, δηλώνοντας τον αριθμό των μετοχών, καταβάλλοντας ταυτόχρονα ολοσχερώς σε μετρητά την αξία των μετοχών της οποίας επιθυμεί να αναλάβει κάθε μέλος.


Το μετοχικό κεφάλαιο ανέρχεται στο ποσό των 240.000 ευρώ που διαιρείται σε 8.000 μετοχές αξίας 30 ευρώ έκαστη.


Οι εγγραφές και η καταβολή των χρημάτων θα γίνεται στα γραφεία του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ (Αγίου Δημητρίου 159β) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09.00 – 13.00 και 17.00 -21.00.”

Σχετικά Άρθρα

Σούλερ: “Ευγνωμονώ τον Ηρακλή – Μου επέτρεψε να χαρώ το μπάσκετ”

Μπάσκετ

Μανώλογλου: “Με συστηματική δουλειά αποφύγαμε τους βαρείς τραυματισμούς”

Μπάσκετ

Back to Top