Μικροενοχλήσεις για δύο

Ο Τάσος Κατσαμπής και ο Γιώργος Κατσικάς δεν συμμετέχουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων που γίνονται στην Πορταριά. Καμία όμως περίπτωση δεν εμπνέει ανησυχία. Ο …

Ηρακλής

Ο Τάσος Κατσαμπής και ο Γιώργος Κατσικάς δεν συμμετέχουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων που γίνονται στην Πορταριά. Καμία όμως περίπτωση δεν εμπνέει ανησυχία.


Ο Κατσαμπής, έχει εμφανίσει υγρό στο γόνατο και ακολουθεί συντηρητική θεραπεία και ο Κατσικάς, ακολουθεί θεραπεία για τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.


 


Στις προπονήσεις που γίνονται πάντα υπό την επίβλεψη του Μπουμπένκο, του Ντραγκούν και του Πάβλικ δίνεται μεγάλο βάρος στη φυσική κατάσταση χωρίς να λείπουν και οι ασκήσεις με βάρη. Στις απογευματινές προπονήσεις υπάρχει ο τομέας της αγωνιστικής τακτικής. Για την Πέμπτη, 15/7 υπάρχει προγραμματισμένο το φιλικό, με τον χαρακτήρα προπόνησης, με την ομάδα της Νέας Καλλικράτειας.


-Αδεια μιας μέρας πήρε ο Ηλίας Μέλκας για να παραβρεθεί στην κηδεία του παππού του. Ολοι στην ομάδα εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς 21χρονο τερματοφύλακα και στους οικείους του.

Σχετικά Άρθρα

Παπαβραμίδης: “Κάποιοι θέλουν να αφανίσουν για πάντα τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Πολύ κοντά στο… “ήλθον, είδον και απήλθον” ο Παπαβραμίδης…

Ποδόσφαιρο

Back to Top