Λέει “ναι” στην επέκταση

«Η επέκταση του συμβολαίου μπορεί να γίνει και πριν αρχίσει η νέα σεζόν». Ο Μπογκντάν Μάρα σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε (13/7) σε ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρθηκε …

Ηρακλής

«Η επέκταση του συμβολαίου μπορεί να γίνει και πριν αρχίσει η νέα σεζόν». Ο Μπογκντάν Μάρα σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε (13/7) σε ρουμανικά ΜΜΕ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά στις συζητήσεις που γίνονται μεταξύ του ίδιου και της ομάδας.


Οι δύο πλευρές συζητάνε την επέκταση του συμβολαίου για ακόμη έναν χρόνο. Ο Ρουμάνος είναι πολύ ευχαριστημένος από το κλίμα στον Ηρακλή και για μία ακόμη φορά, σε δηλώσεις που έκανε δεν το κρύβει. «Εδώ, όλα είναι καλά. Το σωματείο έλυσε το πρόβλημα που είχε με την ομοσπονδία (σ.σ. αναφέρεται στην ιστορία της αδειοδότησης). Δεν έχω λόγο να μη συνεχίσω».


Η συνέντευξη του Μάρα έχει ως βασικό θέμα την οικονομική διαφορά που έχει με την Κλουζ, ομάδα από την οποία αποχώρησε τον προηγούμενο χειμώνα για να έρθει στον Ηρακλή. Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος διεκδικεί 55.000 ευρώ και για αυτό έχει κάνει και προσφυγή. Στην εκδίκασή της δεν θα είναι ο ίδιος παρών, θα είναι ο δικηγόρος του. «Είμαι με τον Ηρακλή σε προπονητικό κέντρο τώρα και σε λίγες μέρες θα πάμε στην Ιταλία. Δεν έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους της Κλουζ, δεν μπορώ όμως να αφήσω αυτά τα λεφτά γιατί είναι η δουλειά μου», είπε ακόμη ο Μάρα.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ


http://www.ziarulring.ro/stiri/17649/mara-sunt-banii-mei-mi-pot-da-si-in-rate

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top