ΣΧΟΛΙΟ: Όταν το θράσος περισσεύει

“Ελεγα και εγώ. Δεν θα βγει να μιλήσει; Τώρα που η ΠΑΕ Ηρακλής δικαιώθηκε και πήρε την άδεια ο Παντελή θα εξακολουθήσει να παραμένει σιωπηλός. Μίλησε …

“Ελεγα και εγώ. Δεν θα βγει να μιλήσει; Τώρα που η ΠΑΕ Ηρακλής δικαιώθηκε και πήρε την άδεια ο Παντελή θα εξακολουθήσει να παραμένει σιωπηλός. Μίλησε λοιπόν ο Κύπριος. Και μέσα σε όλα τα άλλα, σαν μεγαλόκαρδος και ανοιχτοχέρης που είναι, χαρίζει στον Ηρακλή 300.000 ευρώ. Δεν θα απαιτήσει, είπε, τα λεφτά που έβαλε. Φαίνεται ότι του περισσεύουν και δεν τα χρειάζεται.


Ας αφήσουμε όμως τις πλάκες και ας δούμε την περίπτωση του λίγο πιο σοβαρά. Και κυρίως να την δουν σοβαρά αυτοί που γνωρίζουν καλά τα οικονομικά της ΠΑΕ Ηρακλής της περιόδου εκείνης. Και για να γίνω πιο σαφής. Ας δει την περίπτωση του ο Δήμος Πολύκαρπος που το διάστημα εκείνο είχε ακόμα λόγο στα οικονομικά. Εχει υποχρέωση ο στενός συνεργάτης του Ρέμου να βγει και να μιλήσει. Ενίσχυσε ο Παντελή την ΠΑΕ Ηρακλής με 300.000 ευρώ όπως λέει; Υπάρχουν αποδείξεις ότι πραγματικά πλήρωσε με δικά του λεφτά υποχρεώσεις της ΠΑΕ και δεν διαχειρίζονταν απλά τα έσοδα της ΠΑΕ Ηρακλής (από τους αγώνες, τις χορηγίες και τα τηλεοπτικά);  Και αν έβαλε πόσα είναι;


Αλλά και αυτοί που σήμερα διοικούν την ΠΑΕ Ηρακλής δεν μπορούν να αφήσουν αναπάντητους τους ισχυρισμούς του. Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην ΠΑΕ Ηρακλής  δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να δείχνει ότι ο Κύπριος πλήρωσε κάτι με δικά του λεφτά. Δεν υπάρχει καν καρτέλα του στο λογιστήριο. 


Ο Πολύκαρπος λέει συχνά –πυκνά  ότι αν τον άκουγε ο Ρέμος δεν θα είχαν εμφανισθεί στον Ηρακλή ούτε ο Λαντάνι αλλά ούτε και ο Παντελή.  Αυτό από μόνο του οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η παρουσία του μόνο ωφέλιμη για την κυανόλευκη ΠΑΕ δεν υπήρξε. Το να εμφανίζεται λοιπόν σήμερα και σαν σωτήρας και να λέει ότι δεν έχει απαιτήσεις, ε, αυτό και αν είναι περίσσευμα θράσους.


Υ.Γ. Λαλίστατος ήταν για μια ακόμα φορά ο Κύπριος…. σωτήρας, όμως για κάποια πράγματα που έγιναν τις τελευταίες μέρες της παρουσίας του στον Ηρακλή δεν είπε κουβέντα. Όχι βέβαια επειδή τα ξέχασε”. 

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το [email protected]

Σχετικά Άρθρα

Back to Top