“Να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, εκπροσώπησε (12/7) την ομάδα στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2010-2011. Μεταξύ άλλων, είπε ότι… «το ζητούμενο για …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, εκπροσώπησε (12/7) την ομάδα στην κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2010-2011. Μεταξύ άλλων, είπε ότι… «το ζητούμενο για την αγωνιστική διαδρομή του Ηρακλή είναι να παίξει καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Αλλωστε, στη διαδικασία του Πρωταθλήματος όλοι αντιμετωπίζουν όλους, με συνέπεια να μην έχει τόση σημασία η σειρά των αγώνων. Οσο για τον μεγάλο αγώνα της πρώτης μέρας κόντρα στον Ολυμπιακό, μας προσφέρει μια ευκαιρία να αποδείξουμε τις δυνατότητές μας και να δώσουμε από νωρίς το στίγμα μας. Σε μια πρώτη ανάγνωση, το πρόγραμμα φαντάζει βατό και μας προσφέρει την αίσθηση της αισιοδοξίας».


Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Δημητρίου, είπε από την πλευρά του, ότι… «δεν αναμέναμε κάτι ιδιαίτερο από την κλήρωση. Είναι σαφές ότι αρχίζουμε την πορεία μας με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο συσπείρωσης στον κόσμο μας και αγωνιστικής εγρήγορσης για την ομάδα. Βλέπουμε τα παιχνίδια το καθένα ξεχωριστά και με φιλοσοφία, που έχει να κάνει με το πώς θα παρουσιαστούμε εμείς και μόνο εμείς. Δουλεύουμε για να φτιάξουμε ένα αξιόμαχο σύνολο και αισιοδοξούμε».

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top