Στόπερ και δύο επιθετικοί οι επιθυμίες του Γιόζεφ

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν μπει στο λεωφορείο της ΠΑΕ για να μεταβεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά. «Στην ομάδα …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν μπει στο λεωφορείο της ΠΑΕ για να μεταβεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Πορταριά.


«Στην ομάδα κάναμε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το ρόστερ. Οι παίκτες που θα αποκτηθούν θα αποτελούν προσεγμένες κινήσεις, που θα περάσουν από αναλυτικό έλεγχο και παράλληλα θα έχουν ποιότητα και βεβαίως δε θα ξεφεύγουν από τις οικονομικές δυνατότητες».


Για την Πορταριά… «Θέλουμε να συγκεντρωθούμε ενωμένοι όλοι μαζί σ’ ένα χώρο, σαν μια οικογένεια. Επιθυμούμε να γίνουμε δυνατοί τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Το βάρος θα πέσει στη φυσική κατάσταση. Θα διεξαχθούν πολλές ομιλίες προς τους παίκτες. Η φιλοσοφία μου είναι να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο, άλλωστε αυτό περιμένουν και οι φίλαθλοι μας από εμάς».


Για τις μεταγραφές… «Προτού ξεκινήσει αυτή η περιπέτεια είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή. Θα πάρουμε στόπερ, στο κέντρο είμαστε καλυμμένοι, αφού ήρθε και ο Ραντούικο, ενώ θα ψάξουμε για δύο επιθετικούς. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι από τώρα για το νέο πρωτάθλημα. Ξέρουμε τους περσινούς και θέλουμε να δούμε στην προετοιμασία και τους καινούργιους παίκτες. Ο Ηρακλής πλέον πραγματοποιεί βήματα μόνο μπροστά. Βασικός σκοπός είναι να βρούμε σταθερότητα στο οικονομικό σκέλος. Σίγουρα δεν είμαι μάγος, όμως όλοι σε συνεργασία στοχεύουμε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Γεγονός η επανεκκίνηση: Συγκροτήθηκε επιτροπή-Προχωρά η νέα ΠΑΕ!

Ποδόσφαιρο

Back to Top