Στα χέρια του Ερασιτέχνη – Αποχωρεί η επιτροπή

Στα χέρια του ΓΣ Ηρακλής περνά το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου μετά τις δύο συναντήσεις που διεξήχθησαν τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα. Τα μέλη του Ερασιτέχνη και …

Ηρακλής

Στα χέρια του ΓΣ Ηρακλής περνά το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου μετά τις δύο συναντήσεις που διεξήχθησαν τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα. Τα μέλη του Ερασιτέχνη και η επιτροπή του ΤΑΚ δε βρήκαν τη χρυσή τομή στα θέματα που απασχολούν το τμήμα κι έτσι η επόμενη μέρα είναι θολή.


Συγκεκριμένα, υπήρξαν σημαντικές διαφορές που δε γεφυρώθηκαν. Οι προτάσεις της επιτροπής δεν έγιναν αποδεκτές από τον ΓΣ, που πλέον αναλαμβάνει να επωμιστεί το βάρος. Η βασικότερη διαφωνία είχε να κάνει με το μείζον θέμα του οικονομικού ανοίγματος από τη φετινή περίοδο, αφού η πρόταση της επιτροπής ήταν αυτό να καλυφθεί από τον Ερασιτέχνη. Σε άλλα τρία σημεία οι δύο πλευρές διαφώνησαν και αυτά είχαν να κάνουν με επιμέρους ζητήματα της λειτουργίας της νέας ΚΑΕ αλλά και σε κάποιους οικονομικούς πόρους.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Ερασιτέχνης ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής που τα τέσσερα τελευταία χρόνια ηγήθηκε της προσπάθειας στο ΤΑΚ και από την άλλη η επιτροπή ευχαρίστησε τον ΓΣ και τον κόσμο για τη στήριξη στο διάστημα αυτό.

Η επόμενη μέρα

Το μεγάλο ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι. Η ομάδα βρίσκεται στο σημείο μηδέν με αρκετούς παίκτες να είναι απλήρωτοι και να υπάρχει κίνδυνος για νέες προσφυγές. Και βέβαια δεν έχει προχωρήσει ο σχεδιασμός της  νέας ομάδας. Ο Ερασιτέχνης καλείται να πάρει το παιχνίδι στα χέρια του, να βγει μπροστά και να βρει τις λύσεις σε όλα τα θέματα. Να κάνει τις επαφές του για την οικονομική – κυρίως – ενίσχυση, που είναι το μεγάλο «αγκάθι».

Σχετικά Άρθρα

Συρακόπουλος: “Οι καλαθοσφαιριστές θα χρειαστούν μεγάλο διάστημα για να επανέλθουν”

Μπάσκετ

Back to Top