Στο προσκήνιο ο Ματούκου

Έπειτα, από το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με τον Γκάρι Ντόχερτι, οι άνθρωποι του Ηρακλή εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Γκενκ, Έρικ Ματούκου. Ο παίκτης …

Ηρακλής

Έπειτα, από το “ναυάγιο” των διαπραγματεύσεων με τον Γκάρι Ντόχερτι, οι άνθρωποι του Ηρακλή εξετάζουν την περίπτωση του κεντρικού αμυντικού της Γκενκ, Έρικ Ματούκου.


Ο παίκτης που σήμερα (8/7) συμπληρώνει τα 27ο έτος της ηλικίας του, είναι από το Καμερούν και κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Ο Αφρικανός στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ευρώπη από την Μόλενμπεκ το 2002, όπου πραγματοποίησε δέκα συμμετοχές, δίχως να βρει δίχτυα. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στην Χόιζντεν Ζόλντερ. Εκεί αγωνίστηκε σε 34 αναμετρήσεις και μάλιστα σκόραρε δύο φορές. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες και η Γκενκ τον ένταξε αμέσως στο δυναμικό της. Ο Ματούκου μέχρι και σήμερα φορά τη φανέλα της βέλγικης ομάδας, έχοντας συνολικά 122 συμμετοχές και έξι τέρματα. Επίσης, ο 27χρονος αμυντικός έχει παίξει έξι φορές για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.


Πριν από δύο χρόνια, βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπλάκμπερν, η οποία τον παρακολούθησε σε αρκετά παιχνίδια. Οι συζητήσεις όμως με την Γκενκ δεν καρποφόρησαν και λίγους μήνες αργότερα, ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ημερομηνία λήξης την 30η Ιουνίου 2012. Σύμφωνα με όσα έχει μεταφέρει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, μπορεί ανά πάσα στιγμή να λύσει τη συνεργασία του με τη Γκενκ, εφόσον προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. 

Σχετικά Άρθρα

Αδιαφορούν για τις τοποθετήσεις Παπαδόπουλου οι θεσμικοί φορείς

Ποδόσφαιρο

Παπαδόπουλος κατά και του Ιδρυτικού: «Θα προβώ σε αποκαλύψεις…»

Ποδόσφαιρο

Back to Top