«Τσεκάρει» Ενγκαμπί ο Γιόζεφ

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν στο φιλικό με την Καλλικράτεια, είναι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξις Ενγκαμπί. Ο Καμερουνέζος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από το ελληνικό …

Ηρακλής

Μεταξύ των ποδοσφαιριστών που δοκιμάστηκαν στο φιλικό με την Καλλικράτεια, είναι ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξις Ενγκαμπί.


Ο Καμερουνέζος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με την φανέλα του Πανθρακικού (έξι συμμετοχές).


Μόλις όμως οριστικοποιήθηκε ο υποβιβασμός της θρακικής ομάδας, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Το βιογραφικό του Ενγκαμπί, είναι κάτι παραπάνω από αξιόλογο.


Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Στρασβούργου και το 2002 παραχωρήθηκε στην –γνώριμη στους φίλους του Ηρακλή- Γκενιόν, όπου έμεινε τρία χρόνια (94 συμμετοχές). Από το 2005 μέχρι το καλοκαίρι 2008 έπαιζε στην Μονπελιέ (73 συμ. – 3 γκολ). Στη συνέχεια έπαιξε για έξι μήνες στην Παρτιζάν (2 συμ.) και άλλους τόσους στη Ρίγα (6 συμ.). Αποχωρώντας από τον Πανθρακικό, στην ρουμανική Πλοιέστι.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top