Θετικός για Ηρακλή ο Κωνσταντόπουλος

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε από την Αγγλία που βρίσκεται, στην εκπομπή Revolution και στον Κυριάκο Κύρτσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και μεταγραφής …

Ηρακλής

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε από την Αγγλία που βρίσκεται, στην εκπομπή Revolution και στον Κυριάκο Κύρτσο για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και μεταγραφής του στον Ηρακλή. Ο 30χρονος πορτιέρο είπε: «Πιστεύω ότι σιγά – σιγά έχει φθάσει η ώρα που θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Ήθελα να ζήσω στην Αγγλία, να αγωνιστώ στο Αγγλικό πρωτάθλημα, όμως μου λείπει η Ελλάδα καθώς είμαι εννέα χρόνια πλέον εδώ. Έμεινα ελεύθερος από την Κόβεντρι με την οποία δεν ήθελα να ανανεώσω το συμβόλαιο μου παρά την πρόταση που μου έκαναν. Με ήθελαν για δύο ακόμη χρόνια, όμως έχω την φιλοδοξία να αγωνίζομαι και με την έλευση του νέου προπονητή που έφερε κάποιους δικούς του παίκτες, δεν έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και διακρίνω ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συνεχιστεί».


Για το ενδιαφέρον του Ηρακλή ομολόγησε ότι: «Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή και έχει γίνει ήδη μία πρώτη επαφή, δίχως όμως κάτι συγκεκριμένο. Προσωπικά είμαι πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ακούω για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, όμως για μένα ο Ηρακλής είναι πάντα ο Ηρακλής. Μία ομάδα με πολύ μεγάλη ιστορία, με κόσμο και με φιλοδοξία. Για μένα θα είναι ακόμη καλύτερο να βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στην οικογένεια μου».


Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Ηρακλής επισήμανε: «Μου φαινόταν πολύ περίεργο όλο αυτό. Ενημερωνόμουν από τα ηλεκτρονικά μέσα για τις εξελίξεις και δεν πίστευα ότι ο Ηρακλής μπορεί να μην πάρει άδεια».


Όσο για το τι σκέφτεται ο ίδιος… «όπως είπα, είμαι πολύ θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Θα προσπαθήσω αν έρθω στον Ηρακλή να δώσω το 100% και να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ».


Για το… θράσος που είχε, να φύγει σε νεαρή ηλικία για το εξωτερικό τόνισε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Έφυγε πολύ μικρός γιατί είχα τρέλα με αυτό που έκανα και ήθελα να πετύχω. Πήγα για έναν χρόνο στην Πορτογαλία και μετά στην Αγγλία. Δεν λογάριασα τις δύσκολες συνθήκες, όμως ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να τα καταφέρω. Πάντως όσο καλά και αν λέμε ότι είμαστε στο εξωτερικό, είναι αλήθεια ότι πάντα μας λείπει η Ελλάδα. Προσωπικά, επειδή έφυγα μικρός από την Ελλάδα, νιώθω ότι κάτι έχω αφήσει μισό και θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω για να το ολοκληρώσω».


Για το κατά πόσο αποτελεί κίνητρο και η εθνική ομάδα είπε: «Οπωσδήποτε όταν είσαι στην Ελλάδα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε δει ο ομοσπονδιακός τεχνικός. Όλα όμως εξαρτώνται από εμένα και κατά πόσο θα φθάσω σε υψηλά στάνταρ απόδοσης».


Για τα όσα αναφέρθηκαν για ενδιαφέρον του Πανιωνίου ο Dimi τόνισε: «Ναι, υπήρχε ένα ενδιαφέρον όμως πολύ φιλολογικό. Έτσι έμεινε εκεί».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top