Διαρκείας και με πιστωτική στην Μίκρα

Λύση στο θέμα της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δίνει η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως αναφέρει μέσω του σημερινού (06/07) δελτίου Τύπου της, …

Ηρακλής

Λύση στο θέμα της αγοράς εισιτηρίου διαρκείας με τη χρήση πιστωτικής κάρτας δίνει η ΠΑΕ Ηρακλής, όπως αναφέρει μέσω του σημερινού (06/07) δελτίου Τύπου της, σημειώνοντας ότι στα γραφεία της στην Μίκρα λειτουργεί, πλέον, το σχετικό σύστημα. Παράλληλα οι ιθύνοντες των «κυανολεύκων» επισημαίνουν ότι θα ειδοποιήσουν μέσω ανακοίνωσης τις επόμενες μέρες τους δικαιούχους για την παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας και ότι θα λάβουν οριστική απόφαση σχετικά με το τι θα ισχύσει στο θέμα της οικογενειακής κερκίδας. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει.


«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στο πλαίσιο της επιθυμίας σημαντικής μερίδας του ‘κυανόλευκου’ κόσμου και ενστερνιζόμενη τις ανάγκες της δύσκολης οικονομικά εποχής, στην οποία βρισκόμαστε, λειτουργεί, πλέον, και σύστημα πληρωμής εισιτηρίων διαρκείας με πιστωτική κάρτα. Οσοι επιθυμούν να γίνουν κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 με πιστωτική μπορούν να απευθυνθούν από Δευτέρα ως Παρασκευή, 09:00-18:00, στα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν.


Τα σώματα των διαρκείας θα αρχίσουν να παραδίδονται στους κατόχους τους στο προσεχές διάστημα, διαδικασία για την οποία ήδη λειτουργεί η νέα μηχανοργάνωση των Γραφείων της ΠΑΕ. Θα προηγηθεί ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, ενώ, πριν συμβεί κάτι τέτοιο, οι εγγραφέντες για κάρτα διαρκείας δε χρειάζεται να ανησυχούν και να σπεύδουν να αναζητήσουν το σώμα του διαρκείας που δικαιούνται.


Τις επόμενες μέρες η Διοίκηση της ΠΑΕ θα καταλήξει σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι τη νέα περίοδο με το θεσμό της Οικογενειακής Κερκίδας. Και για αυτό το ζήτημα, το οποίο απασχολεί πλήθος Ηρακλειδέων, θα προκύψει ενημερωτική ανακοίνωση από το www.iraklis-fc.gr , ώστε να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τα νέα ισχύοντα για το θέμα».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top