Αρνητική απάντηση και «επίθεση» σε Άρη

Ο Χαβιέ Κάμπορα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι είχε …

Ηρακλής

Ο Χαβιέ Κάμπορα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΠΑΕ Ηρακλής. Ο Αργεντινός επιθετικός αποφάσισε να μην αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι είχε δύο πολύ σοβαρές, όπως ο ίδιος τις χαρακτήρισε προτάσεις. Η μία από τον Ηρακλή και η άλλη από τον ΠΑΟΚ. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Ηρακλή και τη διοίκησή του. Είναι μία διοίκηση με νέα πρόσωπα. Τους εύχομαι ότι καλύτερο», ήταν το σχόλιο του Αργεντινού επιθετικού στον ραδιοφωνικό σταθμό «Μετρόπολις».


Ο Κάμπορα μίλησε με σκληρά λόγια για την κατάσταση που αντιμετώπιζε στον Άρη και επιβεβαίωσε ότι ήταν απλήρωτος από τον Δεκέμβριο. Στην αρχική τοποθέτηση, υπογράμμισε: «Ο λόγος που δεν μίλησα ήταν ότι ήθελα να σεβαστώ τους φιλάθλους, όμως οι οικογενειακοί λόγοι που ισχυρίστηκαν κάποιοι ήταν ένα ψέμα. Η οικογένεια μου κι εγώ ήμασταν πολύ χαρούμενοι στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο τελευταίος μήνας που πήρα χρήματα ήταν ο Δεκέμβριος και έχω να πληρωθώ έξι μήνες. Η διοίκηση του Άρη με κούρασε πολύ γι’ αυτό και αποφάσισα να επιστρέψω στην Αργεντινή. Ήλεγξα πολύ πρόσφατα το λογαριασμό μου στην Ελλάδα, ο οποίος είναι άδειος, αλλά έχω ήδη ακολουθήσει τη νομική οδό. Δεν πιστεύω ότι άξιζα τέτοια συμπεριφορά ως παίκτης και ως άνθρωπος, αφού να φανταστείτε ότι έμαθα το διάσημο «αύριο» που μου έλεγαν ότι θα πληρωθώ. Είναι αλήθεια ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά δεν πρόκειται να πάω σ’ αυτές τις ομάδες, γιατί σέβομαι την αγάπη που μου έδειξαν οι φίλοι του Άρη. Θα προσπαθήσω να μείνω στην Αργεντινή, να πάω στη Μπόκα ή κάπου εκεί κοντά, νομίζω μέσα στις επόμενες τρεις μέρες θα αποφασίσω οριστικά. Η τελική μου απόφαση πάρθηκε χθες βράδυ, είχα δύο πολύ συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια μου από ΠΑΟΚ και Ηρακλή, αλλά δεν θα μπορούσα με τίποτα να δώσω τέτοιο δυνατό χτύπημα στους φίλους του Άρη. Θέλω όμως να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πρόκειται για μια πολύ σωστή ομάδα με ανθρώπους στη διοίκηση που αντιλαμβάνονται ότι ένας ποδοσφαιριστής κουβαλάει μια οικογένεια από πίσω του. Υπάρχουν στη διοίκηση άνθρωποι που γνωρίζουν ποδόσφαιρο, ξέρουν να χειριστούν καταστάσεις. Ευχαριστώ δημόσια και τους ανθρώπους του Ηρακλή».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top