Τοποθέτηση της ΠΑΕ για Μίροσλαβ Φιλίπκο

Σε γραπτή τοποθέτηση σχετικά με δημοσίευμα, που αφορούσε στην περίπτωση του Μίροσλαβ Φιλίπκο προχώρησε σήμερα (05/07) η ΠΑΕ Ηρακλής, το κείμενο της οποίας έχει ως …

Ηρακλής

Σε γραπτή τοποθέτηση σχετικά με δημοσίευμα, που αφορούσε στην περίπτωση του Μίροσλαβ Φιλίπκο προχώρησε σήμερα (05/07) η ΠΑΕ Ηρακλής, το κείμενο της οποίας έχει ως εξής:


“Με αφορμή το ‘θόρυβο’, που δημιουργήθηκε από χθεσινό (04/07) δημοσίευμα, υπογραμμίζουμε:


 1. Ουδέποτε η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κατέθεσε επίσημη και γραπτή πρόταση στον ποδοσφαιριστή Filipko, καθώς, άλλωστε, ο συγκεκριμένος παίκτης είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο σε ομάδα από τα μέσα Ιουνίου.


 2. Η σκόπιμη ‘διαρροή’ εικονικού και προσχεδιασμένου εγγράφου γύρω από τη συγκεκριμένη περίπτωση οφείλεται σε κίνηση προστασίας και ελέγχου της εσωτερικής λειτουργίας της ΠΑΕ, τομέας, ο οποίος ούτως ή άλλως ταλαιπώρησε σημαντικά τον ποδοσφαιρικό ΗΡΑΚΛΗ σε εξαιρετικής σημασίας  ζητήματα στο πρόσφατο παρελθόν.


 3. Ουδέποτε υπήρξε θέμα αμοιβής του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, κ. Γιώργου Καπαγιαννίδη, από οποιαδήποτε μεταγραφή πραγματοποιήθηκε ή θα πραγματοποιηθεί, ακριβώς και αυτονήτως λόγω της ιδιότητας του κ. Καπαγιαννίδη στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ.


 4. Τέλος, οι ‘όψιμοι θεματοφύλακες’ των συμφερόντων της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχουν από καιρό κριθεί σχετικά με το ‘ενδιαφέρον’ και τις προθέσεις τους, από την εποχή, κατά την οποία ‘έτυχε’ να βρεθούν στα πράγματα της ΠΑΕ…”

Σχετικά Άρθρα

Μουνιόθ: “Στην Ισπανία αντιδράσαμε αργά – Τραγική η κατάσταση”

Ποδόσφαιρο

Η φανέλα του… “βιαστή”, που τους “έκλεισε το σπίτι” την ημέρα των ερωτευμένων…

Ποδόσφαιρο

Ο Ηρακλής εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιαίτερη ταυτότητά του…

Ποδόσφαιρο

Back to Top