Γιόζεφ για όλα…

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο εξήρε πρώτιστα την προσπάθεια για την εξασφάλιση της άδειας για το ερχόμενο πρωτάθλημα. «Οι φίλαθλοι μας σε συνεργασία με την διοίκηση έδωσαν …

Ηρακλής

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο εξήρε πρώτιστα την προσπάθεια για την εξασφάλιση της άδειας για το ερχόμενο πρωτάθλημα. «Οι φίλαθλοι μας σε συνεργασία με την διοίκηση έδωσαν ένα σκληρό και επίπονο αγώνα για να πάρει ο Ηρακλής την άδεια συμμετοχής στα χέρια του», είπε ο Σλοβάκος τεχνικός και συμπλήρωσε σχετικά με αυτά που έρχονται:

«Πλέον η πίεση είναι ευχάριστη, ούτως ώστε όλοι εμείς να δουλέψουμε για να πετύχουμε. Χάσαμε τρεις με τέσσερις εβδομάδες κυρίως στον μεταγραφικό τομέα. Είχαμε μιλήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές το προηγούμενο διάστημα και μας είχαν πει ότι ήθελαν να έρθουν, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή, με συνέπεια να υπογράψουν σε άλλους συλλόγους».

Ο 59χρονος κόουτς μίλησε και για τη συνέχεια της μεταγραφικής ενίσχυσης, επισημαίνοντας τα εξής: «Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας πρέπει να ολοκληρώσουμε τις περισσότερες μεταγραφικές κινήσεις, με σκοπό να έχουμε το μεγαλύτερο αριθμό παικτών μαζί μας στην Πορταριά, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».

Για το ρόστερ ο Μπουμπένκο ανέφερε από πόσους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να αποτελείται: «Θέλουμε 18 παίκτες πρώτου επιπέδου, πέντε νεαρούς, που θα προέρχονται από την ομάδα των Νέων και τέλος τέσσερις τερματοφύλακες, δηλαδή 27 στο σύνολο».

Ο Σλοβάκος προπονητής έκλεισε κάνοντας ένα σχόλιο για τη σεζόν που έχει αρχίσει εδώ και επτά μέρες, τονίζοντας ότι: «Πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να έχει σταθερότητα σε όλους τους τομείς. Ακόμα και σε θέματα εκτός γηπέδου, προκειμένου οι παίκτες να είναι αφοσιωμένοι στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Επίσης, αυτό αποσκοπεί ώστε να μην γίνονται πολλές κινήσεις σε κάθε μεταγραφική περίοδο».


Σχετικά Άρθρα

Αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του Εμανουέλ Περόνε

Ποδόσφαιρο

Back to Top