Γιάννης Τάκης: “Στις πλάτες του κόσμου”

Ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis”, πέρασε το μήνυμα για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να πάρει …

Ηρακλής

Ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, μιλώντας στο “Αθλητικό Metropolis”, πέρασε το μήνυμα για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να πάρει την ομάδα στις πλάτες του:


«Είναι σίγουρο ότι η ταλαιπωρία με την αδειοδότηση μας πήγε πίσω και μας τραυμάτισε σε επίπεδο εικόνας και λειτουργίας της ΠΑΕ. Ο μήνας που χάθηκε πήγε πίσω τα κατεξοχήν αγωνιστικά θέματα. Η συνάντηση που θα γίνει με τον κ. Ρέμο θα είναι απολύτως τυπική, καθώς ο πρώην μεγαλομέτοχος γνωρίζει πολύ καλά τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ελπίζω ότι έχει αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να απέχει από το πρόβλημα, η κατάσταση δεν είναι κρυφή. Δυστυχώς όσο και να βοηθούν οι φίλαθλοι την ομάδα, οι παλιές εκκρεμότητες πάντα θα πλήττουν τον Ηρακλή. Άλλη μια φορά όμως οι φίλαθλοι θα πάρουν τον Ηρακλή στις πλάτες τους, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι αλήθεια ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο απαιτείται 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ένα ποσό που εκκρεμεί από τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, όμως κίνδυνος από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν υπάρχει. Άλλωστε μετά το Μάιο οι υποχρεώσεις εκτελούνται κανονικά, η δόση της εφορίας εκτελείται κανονικά, όμως όσο καλή διάθεση και να υπάρχει, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τραυματίζουμε τη χρονιά που έρχεται. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια να γίνονται μεταγραφές εντυπωσιασμού, μόνο ο κ. Μπουμπένκο αποφασίζει για τις μεταγραφικές κινήσεις. Ο Λέκι πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και η συνεργασία μας θα ξεκαθαρίσει εντός των ημερών. Τον Κονέ τον θέλουμε στο ρόστερ, θεωρώ ότι και οι δύο έχουν να κερδίσουν από τη συνεργασία».

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top