Τόσα δίνει ο Ηρακλής, τόσα ζητάει ο Λέκι

Τεράστια είναι η διαφορά που προκύπτει στις συζητήσεις του Ηρακλή με τον Ματίας Λέκι. Το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο και μόνο αν ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις …

Ηρακλής

Τεράστια είναι η διαφορά που προκύπτει στις συζητήσεις του Ηρακλή με τον Ματίας Λέκι. Το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο και μόνο αν ρίξει σημαντικά τις απαιτήσεις του ο Αργεντινός μέσα στο επόμενο 24ωρο, θα παραμείνει στους κυανόλευκους.


Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, μιλώντας σήμερα (4/7) σε ελληνικές εφημερίδες, ανέφερε ότι η διαφορά είναι περίπου στο 50%, τόνισε ότι υπάρχουν προτάσεις από συλλόγους της Ιταλίας, της Αργεντινής και του Μεξικού, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο γιος του περιμένει πρώτα να ολοκληρωθούν οι επαφές με τον Ηρακλή και εφόσον δεν καρποφορήσουν, τότε θα εξετάσει τις άλλες προτάσεις.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της BLUEARENA, η τελική πρόταση που κατέθεσε η πλευρά του Ηρακλή, “αγγίζει” τις αποδοχές του περσινού του συμβολαίου (περίπου 250.000 ευρώ), υπό την προϋπόθεση όμως ότι θα αγωνιστεί τουλάχιστον στα 2/3 των παιχνιδιών του ελληνικού πρωταθλήματος. Να ξεπεράσει δηλαδή τις είκοσι συμμετοχές.


Η πλευρά του παίκτη, έχοντας προφανώς καλύτερη προσφορά στα χέρια της (τα ΜΜΕ της Αργεντινής κάνουν λόγο για πρόταση από τη Ροζάριο Σεντράλ, η οποία εδρεύει στην γενέτειρα του Λέκι), ζητάει ένα ποσό κοντά στις 400.000 (!) ευρώ, το οποίο είναι λογικό να μην διαθέτει ο Ηρακλής για κεντρικό αμυντικό και ειδικά για ένα ποδοσφαιριστή που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει σε ποια κατάσταση θα παρουσιαστεί και πόσα παιχνίδια θα αγωνιστεί τη νέα περίοδο.


Το κυανόλευκο τελεσίγραφο λήγει το πρωί της Δευτέρας. Ήδη πάντως οι κυανόλευκοι εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών που έχουν προταθεί, ενώ αναμένονται στη Θεσσαλονίκη ένας ή δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση και θα περάσουν από το μικροσκόπιο του Μπουμπένκο.


  

Σχετικά Άρθρα

Αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή

Ποδόσφαιρο

Ν. Παπαδόπουλος: “Εγώ είμαι εδώ για τον Ηρακλή, εφόσον…” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top