Παραχωρείται, δεν “χαρίζεται” ο Παναγιώτης Κονέ

Επαφή με την πλευρά του Παναγιώτη Κονέ θα έχουν εντός των προσεχών ημερών οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν μια και καλή το θέμα …

Ηρακλής

Επαφή με την πλευρά του Παναγιώτη Κονέ θα έχουν εντός των προσεχών ημερών οι άνθρωποι της ΠΑΕ, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν μια και καλή το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την αποχή του Έλληνα μέσου από τις υποχρεώσεις της ομάδας.


Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία οικονομική εκκρεμότητα, όπως τονίζουν εδώ και μέρες στη Μίκρα, και ο ποδοσφαιριστής δείχνει ξεκάθαρα ότι επιθυμία του αποτελεί η συνέχιση της καριέρας του σε άλλο σύλλογο (πληροφορίες αναφέρουν ότι βρήκε ομάδα στο εξωτερικό), θα πρέπει να βρεθεί μία φόρμουλα για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.


«Εμείς δεν κρατάμε κανένα με το ζόρι», αναφέρουν στην ΠΑΕ, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν πρόκειται να χαρίσουν στον Κονέ την ελευθερία του. Με απλά λόγια, για να ικανοποιηθεί η επιθυμία του Έλληνα μέσου, θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθεί οικονομικά η ΠΑΕ. Αν συμβεί αυτό, τότε ο ποδοσφαιριστής θα λύσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή. Σε διαφορετική περίπτωση θα παραμείνει στην ομάδα, με ότι αυτό συνεπάγεται, με δεδομένο ότι ήδη ο ποδοσφαιριστής έχει υποπέσει σε σοβαρότατο πειθαρχικό παράπτωμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top